首页
登录
职称英语
Demands for stronger protection for wildlife in Britain sometimes hide the f
Demands for stronger protection for wildlife in Britain sometimes hide the f
游客
2024-02-18
78
管理
问题
Demands for stronger protection for wildlife in Britain sometimes hide the fact that similar needs are felt in the rest of Europe. Studies by the Council of Europe, of which 21 countries are members, have shown that 45 per cent of reptile(爬行的)species and 24 per cent of butterflies are in danger of dying out.
European concern for wildlife was outlined by Dr. Peter Baum, an expert in the environment and nature resources division of the council, When he spoke at a conference arranged by the administrators of a British national park. The park is one of the few areas in Europe to hold the council s diploma for nature reserves of the highest quality, and Dr. Baum had come to present it to the park once again. He was afraid that public opinion was turning against national parks, and that those set up in the 1960s and 1970s could not be set up today. But Dr. Baum clearly remained a strong supporter of the view that natural environments needed to be allowed to survive in peace in their own right.
No area could be expected to survive both as a true nature reserve and as a tourist attraction, he went on. The shortsighted view that reserves had to serve immediate human demands fur out door recreation should be replaced by full acceptance of their importance as places to preserve nature for the future. "We forget that they are the guarantee of life systems, on which any built-up area ultimately depends, "Dr. Baum went on, "We could manage without most industrial products, but we could not manage without nature. However, our natural environment areas, which are the original parts of our countryside, have shrunk to become mere islands in a spoiled and highly polluted land mass." [br] Dr. Baum, a representative of the Council, visited one particular British national park because _______.
选项
A、he was presenting the park with a diploma for its achievements
B、he was concerned about how the park was being run
C、it was the only national park of its kind in Europe
D、it was the only park which had ever received a diploma from the Council
答案
A
解析
事实细节题。本题问“委员会的代表Dr.Baum为什么参观了英国国家公园?”A(他提出为公园所取得的成就授子其证书)与第二段第二句中的and Dr. Baum had come to present it to the park once again相符,故为答案;由第二段第二句中The park is one of the few areas in Europe...可排除C(它是欧洲惟一的类似国家公园);D(它是惟一一家园从委员会得到执照的公园);B(他关注这家公园如何经营)在文中找不到合理依据;
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3460912.html
相关试题推荐
[originaltext]Sometimeswesaythatsomeoneweknowis"asquarepeginar
[originaltext]Sometimeswesaythatsomeoneweknowis"asquarepeginar
DemandsforstrongerprotectionforwildlifeinBritainsometimeshidethef
DemandsforstrongerprotectionforwildlifeinBritainsometimeshidethef
DemandsforstrongerprotectionforwildlifeinBritainsometimeshidethef
TwoseparatesurveyssuggestthatBritain’steenagersareamongsttheheavie
TwoseparatesurveyssuggestthatBritain’steenagersareamongsttheheavie
TwoseparatesurveyssuggestthatBritain’steenagersareamongsttheheavie
Peoplefromdifferentculturessometimesdothingsthatmakeeachotherunco
Peoplefromdifferentculturessometimesdothingsthatmakeeachotherunco
随机试题
教师所表现的每一种关怀之情和慷慨之举,无论多小,都会使受益者欣喜不已,极少人过后会忘记。(makeone’sday)Everygestureofcon
Almostallrecognizethatnon-scientistsaswellaslaymenareinterestedinsci
Desperatelyshortoflivingspaceand【C1】______pronetoflooding,theNether
中央银行在公开市场上大量昀买有价证券,意味着货币政策()A.放松 B.紧缩
处方中的辅助部分为A.使药 B.要药 C.臣药 D.佐药 E.
特殊管理的药品是指A.麻醉药品、精神药品、毒性药品、抗肿瘤药品B.麻醉药品、放射
丙磺舒延长青霉素药效持续时间的原因是丙磺舒A.减少青霉素的分布 B.减慢青霉素
有的人在逆境中奋起,有的人在逆境中消沉;有的人在顺境中如鱼得水;有的人在顺境中却
( )的对象一般具有明显的数量关系,量化后的数据直接提示了素质测评对象的实际特
2011年上半年,全国电信业务总量累计完成5681.1亿元,比上年同期增长15.
最新回复
(
0
)