首页
登录
职称英语
Two separate surveys suggest that Britain’s teenagers are amongst the heavie
Two separate surveys suggest that Britain’s teenagers are amongst the heavie
游客
2024-02-18
64
管理
问题
Two separate surveys suggest that Britain’s teenagers are amongst the heaviest drug-users and drinkers in Europe. The British government has introduced a number of measures to tackle the use and supply of drugs, particularly among young people.
The European School Survey Project on Alcohol and Other Drags interviewed 15-and 16- year olds in 35 countries. Twenty six percent of boys and 29 percent of girls in the United Kingdom had indulged in binge drinking at least three times in the previous month. For the purpose of the study, binge drinking was classed as having more than five alcoholic drinks in a row. In the same survey, 42 percent of boys and 35 percent of girls admitted they had tried illegal drugs at least once.
According to another survey, by the European Monitoring Center for Drugs and Drug Addiction, two in five 15-year-olds in the United Kingdom have tried cannabis. This number is higher than anywhere else in Europe. The United Kingdom has also the joint highest number of young cocaine users, alongside Spain.
The British government has recently unveiled new plans to fight the problem of drug abuse in the United Kingdom, also among teenagers. According to the new proposals, young offenders will have to attend drug treatment as part of community service. British police will be able to give people blood tests for drugs when they arrest them, not just when they charge them with an offence. Dealers working near a school or using children to help sell drugs will face tougher penalties.
But schools also try to fight the problem of drug use themselves. At the beginning of 2005, a British state school has introduced for the first time random drug testing. Students from a school in Kent will have mouth swabs taken to detect drug use. Each week 20 names will be selected by computer and the swabs sent off to a drug testing laboratory. Results will be available three days later. The school’s head teacher says that no child will be tested against his or her wishes. Children who test positive will not be expelled from the school, but those who sell drugs will. [br] According to the passage, which one is NOT TRUE?
选项
A、In the UK, 29 percent of the boys surveyed in the UK tried binge drink at least 3 times in the previous month.
B、42 percent of boys surveyed had attempted illegal drugs.
C、There are more girls indulging in binge drinking according to the survey.
D、Binge drinking is defined as drinking more than 5 alcohol one after another.
答案
A
解析
细节题。根据文章第二段“26% of boys and 29% of girls in the UK…”可以判断A不正确,符合题目要求,故选A。文中最后一句提到“42% of boys and 35% of girls admitted they had tried illegal drugs at least once”,因此B正确;根据“26% of boys and 29% of girls in the UK had indulged in binge drinking at least three times in the previous month”,可以判断C也正确:根据“For the purpose of the study,binge drinking was classed as having more than five alcoholic drinks in a row”,可以判断D也是正确的说法。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3460703.html
相关试题推荐
Theyoungmanneverlistenstoanysuggestionthatdoesnot______withhisown
TheIberianswerethe______settlersofBritainatabout3000BCduringtheNew
[originaltext]VisitorstoBritainarealwayscomplainingaboutEnglishfood
[originaltext]VisitorstoBritainarealwayscomplainingaboutEnglishfood
[originaltext]VisitorstoBritainarealwayscomplainingaboutEnglishfood
Researchsuggeststhatparentalinvolvementinschoolisvitaltoachild’s
Researchsuggeststhatparentalinvolvementinschoolisvitaltoachild’s
Researchsuggeststhatparentalinvolvementinschoolisvitaltoachild’s
Researchsuggeststhatparentalinvolvementinschoolisvitaltoachild’s
[originaltext]W:HowwasyourtriptoLondon?You’vebeentoBritainbefore,ha
随机试题
[originaltext]W:IheardMarilyn’sgoingtocollege.What’sshestudying?M:Sh
Althougheachbabyhasanindividualscheduleofdevelopment,generalpatter
配料、截料、刨料时要合理确定加工余量,宽度和厚度的加工余量,两面刨光者留()m
下列食物蛋白质属于不完全蛋白的是( )。A.乳类 B.蛋类 C.瘦
男性,25岁。发现高血压2年,血压最高160/120mmHg。尿蛋白++,血尿素
下面是两位教师的英语课堂教学实录。 根据所给信息从下列三个方面作答。 (
目前,以经济和科技领衔的全球化浪潮正迅猛地 整个地球村。A.风靡 B.
左边给定的是多面体的外表面,右边哪一项能由它折叠而成?请把它找出来。 A.如图
沙参麦冬汤的主治病证是()。A.胃痛之胃阴亏耗证 B.咳嗽之肺阴亏虚证
共用题干 一般资料:求助者,女性,33岁,公司职员。案例介绍:求助者结婚十年,
最新回复
(
0
)