首页
登录
职称英语
[originaltext] In the 1940’s and 50’s, it was not likely that a young black
[originaltext] In the 1940’s and 50’s, it was not likely that a young black
游客
2024-02-17
58
管理
问题
In the 1940’s and 50’s, it was not likely that a young black teenager from New York’s Harlem would ever have the chance to play in the world’s biggest tennis tournaments. But Althea Gibson did play, and what’s more, she won.
Althea was born in Silver, South Carolina, in 1927. When Althea was still a child, her family moved north to New York City. While Althea was in junior high school, she became interested in paddle tennis. She practiced every chance she got, and soon she was good enough to win a medal.
One day, a Black musician named Buddy Walker saw Althea playing paddle tennis. He realized how good she was. ,So he bought her a real tennis racket and took her to a tennis court. Althea instantly fell in love with tennis. She started playing in the All Black American Tennis Association Tournaments. When she was just fifteen, Althea played in the New York State Girls’ Open Tennis Tournament and got as far as the finals. In 1942, World War II case along, and there were no more tournaments for four years. But when the tournaments started again in 1946, Althea instantly became a star. She won every American Tennis Association tournament from 1946 to 1957.
By 1958 she had won the United States Championship twice, as well as winning twice more at Wimbledon. Althea became a professional player in 1959 and won the professional championship in 1960.
选项
A、He was a close friend of her family.
B、He fell in love with her.
C、He realized she was so good.
D、He wanted her to play for his music.
答案
C
解析
说话人在文中清楚明白地说:He realized how good she was.这名黑人音乐家认识到了Althea的过人之处。问题后所给选项中的说法也直接明白,正确选项由此很容易得出。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3457925.html
相关试题推荐
[originaltext]M:(19)Didyoutakethesepictures?They’reverygood.W:Yes,I
[originaltext]M:(19)Didyoutakethesepictures?They’reverygood.W:Yes,I
[originaltext]M:Hey,Jane.What’ssointeresting?W:What?Oh,hi,Tom.I’mr
[originaltext]M:Hey,Jane.What’ssointeresting?W:What?Oh,hi,Tom.I’mr
[originaltext]M:Iamsosorrytotellyouthatyouneedn’tcomenextweek.You
[originaltext]M:Iamsosorrytotellyouthatyouneedn’tcomenextweek.You
[originaltext]Choosingwhattoeatseemslikeasimpledecision,butvariou
[originaltext]Choosingwhattoeatseemslikeasimpledecision,butvariou
[originaltext]Choosingwhattoeatseemslikeasimpledecision,butvariou
[originaltext]"SesameStreet"hasbeencalled"thelongeststreet"inthew
随机试题
Whatisthewomanbuying?[originaltext]WomanCouldyouhelpmechoosesomelong
Peoplewhowanttoavoidweightgainhavetobalancethenumberofcaloriest
Asa_________presidentoftheFund,hecloselyfolloweditsdevelopmentlongaf
[originaltext]W:Hey,Mike!Whereareyouoffto?M:I’mheadingforthePrice
从事互联网出版业务机构的必备条件之一是有()。A.明确的市场定位 B.必要的
法律是由()制定的,并由国家强制执行。A.国家 B.领导干部 C.学校
A.肺野内有广泛斑点状阴影,叶间积液 B.肺门阴影深,肺纹理增粗,肺野斑点状阴
甲、乙双方签订了厂房租赁合同,合同规定,甲于合同签订之日起将其拥有的厂房租赁给乙
以下哪类风险事件不应当被划分为操作风险?()A.交易系统中的执行价格与会计记录
A.前伸颌位 B.下颌姿势位 C.侧方颌位 D.牙尖交错位 E.后退接触
最新回复
(
0
)