首页
登录
职称英语
People travel for a lot of reasons. Some tourists go to see battlefields or
People travel for a lot of reasons. Some tourists go to see battlefields or
游客
2024-02-16
30
管理
问题
People travel for a lot of reasons. Some tourists go to see battlefields or 【S1】______ shrines. Others are looking for culture, or simply want to have their pictures taken in front of famous places. But most European tourists are looking for a sunny beach to lie on.
Northern Europeans are willing to pay a lot of money and put up with a lot 【S2】______ for the sun because they have so little of it. Residents of cities like London, Copenhagen, and Amsterdam spend a lot of their winter in the dark because the days are so short and much of the rest of the year in the rain. This is the reason the Mediterranean has always attracted them. Every summer, more than 25 million people travel to Mediterranean 【S3】______ and beaches for their vacation. They all come for the same reason: sun.
The huge crowds mean lots of money for the economies of Mediterranean countries. Italy’s 30,000 hotels are booked 【S4】______ every summer. And 13 million people camp out on French beaches, parks, and roadsides. Spain’s long sandy coastline 【S5】______ more people than anywhere else. 37 million tourists visit yearly, or one tourist for every person living in Spain. But there are signs that the area is getting more tourism than it can 【S6】______ . The Mediterranean is already one of the most polluted seas on earth. And with increased tourism, it’s getting worse. The French can’t figure out what to do with all the 【S7】______ left by campers around St. Tropez. And in many places, swimming is dangerous because of pollution.
None of this, however, is 【S8】______ anyone’s fun, The Mediterranean gets more popular every year with tourists. 【S9】______ , they don’t go there for clean water and solitude. They 【S10】______ traffic jams and seem to like crowded beaches. They don’t even mind the pollution. No matter how dirty the water is, the coastline still looks beautiful. And as long as the sun shines, it’s still better than sitting in the cold rain in Berlin, London, or Oslo.
A) appeals B) handle C) Obviously D) attracts
E) Roughly F) religious G) tolerate H) encountering
I) garbage J) spoiling K) distinguish L) solid
M) damages N) resorts O) inconveniences [br] 【S7】
选项
答案
I
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3455857.html
相关试题推荐
Therehasbeenachangeinthelawthatwill______fairtreatmentforpeopleof
Artisconsideredbymanypeopletobelittlemorethanadecorativemeanso
Peoplearealwayscomingupwithnewrulesforrunningasuccessfulbusiness
Peoplearealwayscomingupwithnewrulesforrunningasuccessfulbusiness
Peoplearealwayscomingupwithnewrulesforrunningasuccessfulbusiness
Peoplearealwayscomingupwithnewrulesforrunningasuccessfulbusiness
Peoplearealwayscomingupwithnewrulesforrunningasuccessfulbusiness
Peoplearealwayscomingupwithnewrulesforrunningasuccessfulbusiness
Inprimitivetimeshumanbeingsdidnottravelforpleasure______(而是为了找到较为宜人的气候)
ManypeopleseemtothinkthatsciencefictionistypifiedbytheBug-eyedM
随机试题
[originaltext]InAmericatoday,lotsofpeoplearegettingtattoos—especial
F此处需填入动词分词,作句子的伴随状语。该句提到,失眠和头痛等和压力相关的疾病往往随着下岗而来,甚至找到了新工作后……。由even的递进关系可知lingerin
RobotCarstoDoBattleinDesertRaceWhen15competitorslin
关于投资债券的风险,下列说法不正确的是()。A.即使债券发行人未真正地违约,债
治疗温热病壮热、神昏谵语、发斑、痉挛抽搐,宜选用()。A.天麻B.羚羊角(代)
我国建立天文大地网的主要方法是()A.三角测量法 B.GPS
共用题干 1999牟张某在某市开设了三家名称各异的房地产经纪门店,到2002年
赵女士由于意外落下残疾,没有了收入,老公不但不好好照顾,还和别的女人租住到一起。
关于行政处罚的适用的说法,正确的有( )。A.对当事人的同一个违法行为,不得给
(2016年真题)水闸混凝土工程施工的原则包括( )。 A.先深后浅 B
最新回复
(
0
)