首页
登录
职称英语
[originaltext] Now medical researchers say the wonderful feeling that comes
[originaltext] Now medical researchers say the wonderful feeling that comes
游客
2024-02-16
85
管理
问题
Now medical researchers say the wonderful feeling that comes with spring is not just in the artists’ minds. The researchers say it is a real change in body chemistry that takes place as our bodies react to the longer days. They say we arc sensitive to the brightness, the color and the amount of light we see.
Too much sunlight, of course, can be dangerous. It can cause bums and skin cancer and can damage the eyes. But studies have shown that we need controlled amounts of sunlight or in- tense electric light all year long. In fact, light is being used effectively to treat emotional problems, skin diseases and even some kinds of cancer.
Many people overcome the effects of less sunlight in winter. They move toward sunlight as if it were a manager. They choose to work at a desk near a window. They like to sit in sunny rooms. They turn on as many electric lights as they can. They shop in brightly lighted stores and stay away from dark ones. Sometimes they travel to warm, sunny places in winter.
选项
A、Because it can treat emotional problems and stone kinds of cancer.
B、Because it can make stores brighter.
C、Because it can make skin tender.
D、Because people want to stay away from dark places.
答案
A
解析
短文中提到light is being used effectively to treat emotional problems,skin diseases and even some kinds of cancer,故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3455336.html
相关试题推荐
[originaltext]ThomasJeffersonwasinauguratedonMarch4,1801.Hewasthe
[originaltext]TheWorldHealthOrganization(WHO)saysmoreeffortisneede
[originaltext]Bytheendofthe1980sthetotalnumberofUKTVlicenceswa
[originaltext]Bytheendofthe1980sthetotalnumberofUKTVlicenceswa
[originaltext]Bytheendofthe1980sthetotalnumberofUKTVlicenceswa
[originaltext]M:Goodmorning.W:Goodmorning.HowcanIhelpyou?M:Iheard
[originaltext]M:Goodmorning.W:Goodmorning.HowcanIhelpyou?M:Iheard
[originaltext]W:So,howarethingsgoing,Steve?M:Well,tobehonest,Carla,
[originaltext]MoreAmericansareGooglingthemselves—andmanyarechecking
[originaltext]MoreAmericansareGooglingthemselves—andmanyarechecking
随机试题
Whatmakesforasuccessfulinvasion?Often,theansweristohavebetterwe
Hewasanundersizedlittleman,withaheadtoobigforhisbody—asickly
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?A、TheUnitedStatesisacountry
Anadvanceddegreeinbusinessstudiesisnowamustforanyambitiousandf
WriteonANSWERSHEETTWOanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowin
巨幼细胞贫血的病因是A.慢性失血 B.骨髓造血功能受抑制 C.红细胞酶缺陷
A.不超过7日常用量 B.不超过3日常用量 C.不超过2日常用量 D.不超
患某,男,46岁。自述小便急迫,淋漓涩痛,伴有灼热感。舌红苔黄,脉细数。中医诊断
(2016年真题)A注册会计师负责审计甲集团公司2015年度财务报表。 乙公司
关于轻型井点降水的说法,正确的有()。A.一级轻型井点的降水深度可达8~15m
最新回复
(
0
)