首页
登录
职称英语
People of Burlington are being disturbed by the sound of bells. Four students fr
People of Burlington are being disturbed by the sound of bells. Four students fr
游客
2024-02-16
47
管理
问题
People of Burlington are being disturbed by the sound of bells. Four students from Burlington College of Higher Education are in the bell tower of the【S1】______and have made up their minds to【S2】______the bells nonstop for two weeks as a protest against heavy trucks which run【S3】______and night through the narrow High Street. "They not only make it【S4】______to sleep at night, but they are【S5】______damage to our houses and shops of historical【S6】______," said John Norris, one of the protesters.
"【S7】______we must have these noisy trucks on the roads," said Jean Lacey, a biology student, why don’t they build a new road that goes round the town? Burlington isn’t much more than an【S8】______village. Its streets were never【S9】______for heavy traffic. Harry Fields also studying【S10】______said they wanted to make as much noise possible to force the government officials to realize what everybody has to stand. "Most of them don’t live here anyway," he said, "they come in for meetings, and the Town Hall is soundproof, so they probably don’t notice. It’s high time they realized the problem." The fourth student, Liza Vernum, said she thought the public were mostly on their side, and even if they weren’t, they soon would be.
I asked if they were afraid that the police might come to stop them.
"Not really," she said, "actually we are proper bell ringers. I mean we are assistant bell ringers for the church. There is no law against practicing."
I left the church with the sound of the bells ringing in my ears.
A college B church C producing D biology
E meant F large G education H ting
I Although J day K doing L difficult
M If N unpleasant O interest [br] 【S1】
选项
答案
B
解析
由下文可知,这四名学生是在教堂的钟楼内敲钟以示抗议的,“我”也是在此对他们进行采访的。(参见文章最后一句)
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3455262.html
相关试题推荐
[originaltext]Itwasprobablyaround3,000yearsagothatpeoplefirstbega
[originaltext]Itwasprobablyaround3,000yearsagothatpeoplefirstbega
[originaltext]Itwasprobablyaround3,000yearsagothatpeoplefirstbega
[originaltext]Nowadayspeoplebuildpondsmainlyforfishingandswimminga
PeopleofBurlingtonarebeingdisturbedbythesoundofbells.Fourstudent
PeopleofBurlingtonarebeingdisturbedbythesoundofbells.Fourstudent
PeopleofBurlingtonarebeingdisturbedbythesoundofbells.Fourstudent
PeopleofBurlingtonarebeingdisturbedbythesoundofbells.Fourstudent
PeopleofBurlingtonarebeingdisturbedbythesoundofbells.Fourstudent
PeopleofBurlingtonarebeingdisturbedbythesoundofbells.Fourstudent
随机试题
Everymoderngovernment,liberalorotherwise,hasaspecificpositioninthefi
Amanwhocould______suchtreatmentwasamanofremarkablephysicalcouragea
Providedthatthereisno(object)______,wewillbeginwiththenextitem.object
项目建议书是项目建设单位向上级主管部门提交项目申请时所必需的文件,核心内容不包括
试回答公路用复合隔离栅立柱物理化学性能试验的问题。(4)TP型立柱不要做的物理化
证券交易所的特征包括()。 ①有固定的交易场所和交易时间 ②一般投资者可
制备制川乌时,要求川乌煮至A.切开无白心,口尝有强烈麻舌感 B.切开有白心,口
下列不属于吗啡的临床用途的是A.慢性消耗性腹泻 B.急性锐痛 C.麻醉前给药
深圳证券交易所资金申购上网实施办法与上海证券交易所略有不同,在申购单位上,深交
心理咨询师说“我也不聪明……考上了大学”时使用的技术是( )。单选A、影响
最新回复
(
0
)