首页
登录
职称英语
To understand the marketing concept, it is only necessary to understand the
To understand the marketing concept, it is only necessary to understand the
游客
2024-02-16
63
管理
问题
To understand the marketing concept, it is only necessary to understand the difference between marketing and selling. Not too many years ago, most industries concentrated primarily on the efficient production of goods, and then relied on "persuasive salesmanship" to move as much of these goods as possible. Such production and selling focuses on the needs of the seller to produce goods and then convert them into money.
Marketing, on the other hand, focuses on the wants of consumers. It begins with first analyzing the preferences and demands of consumers and then producing goods that will satisfy them. This eye-on-the- consumer approach is known as the marketing concept, which simply means that instead of trying to sell whatever is the easiest to produce or buy for resale, file makers and dealers first endeavor(努力)to find out what the consumer wants to buy and then go about making it available for purchase.
This concept does not imply that business is benevolent (慈善的)or that consumer satisfaction is given priority over profit in a company. There are always two sides to every business transaction(交易)- the firm and the customer, and each must be satisfied before trade occurs. Successful merchants and producers, however, recognize that the surest route to profit is through understanding and catering to(迎全) customers. A striking example of the importance of catering to the consumer presented itself in mid-1985, when Coca Cola changed the flavor of its drink. The non-acceptance of the new flavor by a significant portion of the public brought about a prompt restoration of the Classic Coke, which was then marketed alongside the new King Customer ruled! [br] What was the main concern of industrialists before the marketing concept was widely accepted?
选项
A、The needs of the market.
B、The efficiency of production.
C、The satisfaction of the user.
D、The preferences of the dealer.
答案
B
解析
细节题。本题问的是:在市场营销概念被普遍接受之前,工厂主最关注的问题是 ______。根据文章第1段第2句“Not too many years ago,most industries concentrated primarily on the efficient production of pods”,可知在不久以前,许多工业主要关注产品生产的效率,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3455138.html
相关试题推荐
Theconceptofstudentexchangebetweencountriesisnotanewone.Itisco
Theconceptofstudentexchangebetweencountriesisnotanewone.Itisco
Theconceptofstudentexchangebetweencountriesisnotanewone.Itisco
Theconceptofstudentexchangebetweencountriesisnotanewone.Itisco
Theconceptofstudentexchangebetweencountriesisnotanewone.Itisco
Theconceptofstudentexchangebetweencountriesisnotanewone.Itisco
____________(由于缺乏感情交流),misunderstandingarisesandsometimesleadstothebreak
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthe
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthe
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthe
随机试题
Cultureistransmittedlargelybylanguageandbythenecessityforpeoplein
Ifyouhaveeverdreamedofslippingintothecomfortingsoftnessofacashme
PresidentCoolidge’sstatement,"ThebusinessofAmericaisbusiness",still
[originaltext]ThecrowdsarrivedailyatFlushingMeadowsParkinQueens.I
初步设计的总平面设计图纸应当包括下列内容,其中哪项为错误的?()A.竖向布置
B
下列各项中,不符合内部牵制的要求的是()。A、出纳人员管票据 B、出纳人员
下列说法正确的是:A.草木灰属酸性肥料,可以用来调节养殖鱼类水体的pH值,加速鱼
重整期间产生的法律效果有( )。A.经债务人申请,人民法院批准,债务人可以在管
2×21年8月5日甲公司将所欠乙公司的8000万元货款转为本公司1000万股
最新回复
(
0
)