首页
登录
职称英语
[originaltext] Good morning, students. I hope you have read the two books ab
[originaltext] Good morning, students. I hope you have read the two books ab
游客
2024-02-16
73
管理
问题
Good morning, students. I hope you have read the two books about speech. Today’s lecture deals with the presence of the unusually large deaf population that existed on the Massachusetts island of Martha’s Vineyard for about three centuries. From the settlement of the islands in the 1640s to the 20th century, people there, who were descended from only 25 or 30 original families, married mainly other residents of the island. They formed a highly inbred group, setting an example of the genetic patterns for the inheritance of deafness. Indeed in the late 18th century one out of every 25 people in one village on the island was born deaf, and the island as a whole had a deafness rate at least 17 times greater than that of the rest of the United States. Even Alexander Graham Bell, the inventor of the telephone and a prominent investigator into hearing loss, visited Martha’s Vineyard to study the population. But because the principles of genetics and inheritance were still unknown, he was not able to explain the patterns of deafness and why a deaf parent did not always have deaf children. In the 20th century, the local population began to marry people off the island and the rate of deafness started to fall.
选项
A、It was settled more than 300 years ago.
B、Alexander Graham Bell visited the island.
C、A large number of its residents were deaf.
D、Each family living there had many children.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3455134.html
相关试题推荐
[originaltext]MoreAmericansareGooglingthemselves—andmanyarechecking
[originaltext]MoreAmericansareGooglingthemselves—andmanyarechecking
[originaltext]Extremelyhotweatheriscommoninmanypartsoftheworld.A
[originaltext]M:Ireallycan’tstandthemanymore!W:Who?Whathappened?M:(
[originaltext]W:Iamabitfedupwithcatchingthesametraineverymorning,
[originaltext]W:Iamabitfedupwithcatchingthesametraineverymorning,
[originaltext]W:Iamabitfedupwithcatchingthesametraineverymorning,
[originaltext]W:Iamabitfedupwithcatchingthesametraineverymorning,
[originaltext]Childhoodpovertyhasbothimmediateandlastingnegativeeff
[originaltext]Childhoodpovertyhasbothimmediateandlastingnegativeeff
随机试题
阅读下面对话,根据其内容写一篇有关Mary去肯尼亚旅行的短文。要求:1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点;2.用你自己的语言表达,可改写对话中
Thenewofficeblockoccupies______.[originaltext]OurFirm,togetherwitht
Theschoolauthorityagainststudents’smokingbothintheclassroomsandathom
Musiccomesinmanyforms;mostcountrieshaveastyleoftheirown.【C1】____
Youneedalocalbankaccounttousethis.[br]Youcanavoidacommissionfeei
Youmayrelyuponitthatwecancontactyournearestrelative______anyaccide
中医的“证”包括A.邪正关系 B.病变原因 C.病变部位 D.病变性质
根据劳动争议调解仲裁法律制定的规定,下列劳动争议中,劳动仲裁机构作出的仲裁裁决,
关于水泥的技术要求,属于选择性指标的是()。A.体积安定性 B.细度
患儿,2岁。百日咳后持续发热半月余,体温在38℃左右。易倦纳差,消瘦,近1周头痛
最新回复
(
0
)