首页
登录
职称英语
[originaltext] Today we’re going to talk about shyness and discuss recent re
[originaltext] Today we’re going to talk about shyness and discuss recent re
游客
2024-02-15
70
管理
问题
Today we’re going to talk about shyness and discuss recent research on ways to help children learn to get along with others socially.
Many people consider themselves shy. In fact, forty percent of people who took part in our survey said they were shy--that’s two out of every five people. And there are studies to indicate that the tendency toward shyness may be inherited. But certain timid children doesn’t mean that they are bound to be shy forever. There is something parents, teachers, and the children themselves can do to overcome this tendency--and even to prevent it.
Our researchers found that if parents gently push their shy children to try new things, they can help these children become less afraid and less inhibited. Another way to help shy children is to train them in social skills. For example, there are special training programs where children are taught things like looking at other children while talking to them, talking about others’ interests, and even smiling.
These groups have been very successful in giving shy children a place to feel safe and accepted, and building up their self-esteem.
选项
A、Showing children how to behave.
B、Helping children overcome shyness.
C、Several causes of children’s shyness.
D、How timid children become shy adults.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3452858.html
相关试题推荐
[originaltext]Frozenforeverintimearememoriesofwirerimmedglassesan
[originaltext]Frozenforeverintimearememoriesofwirerimmedglassesan
[originaltext]Duringthesummeryoushouldbeevenmorecarefulthanusual
[originaltext]M:HelloLinda.I’mgladIcaughtyoubeforeclass.Didyouknow
[originaltext]M:HelloLinda.I’mgladIcaughtyoubeforeclass.Didyouknow
[originaltext]M:HelloLinda.I’mgladIcaughtyoubeforeclass.Didyouknow
[originaltext]M:HelloLinda.I’mgladIcaughtyoubeforeclass.Didyouknow
[originaltext]W:Ican’tbelievethatwe’realmostoutofhighschool.M:Ican
[originaltext]M:Hi,Susan,Iheardthatyouwalkallthewaytotheofficethe
[originaltext]M:Hi,Susan,Iheardthatyouwalkallthewaytotheofficethe
随机试题
SupposethepriceofaflighttickettoPhoenixis500dollars,asacollegestu
(1)SinceWorldWarIItheFrenchhavebeenvariouslysurprised,dismayed,ir
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Dr.Thomas?Thisi
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.Ourguestisth
A. B. C. D.
在公文中,下列说法正确的是()。 ①在公文中安排语序时,当一组
建筑材料是重要的室内环境污染源,既有辐射污染源,也有致敏源,甚至还有一些有毒物质
某公司为了提高轮胎的质量,应用排列图分析造成轮胎不合格品的各种原因,发现“耐磨度
下列选项属于第一届中国人民政治协商会议内容的是()。A.通过了《共同纲领》 B
()项目反映的是高危行业按国家规定提取的安全生产费的期末账面价值。A.实收资本
最新回复
(
0
)