首页
登录
职称英语
[originaltext] Afternoon tea is a small meal, not a drink. Traditionally it
[originaltext] Afternoon tea is a small meal, not a drink. Traditionally it
游客
2024-02-15
86
管理
问题
Afternoon tea is a small meal, not a drink. Traditionally it consists of Tea (or coffee) served with either freshly baked scones served with cream and jam (Know as a cream tea), Afternoon tea sandwiches often thinly sliced cucumber sandwiches with the crusts cut off, followed by assorted pastries.
Now most ordinary British families do not have time for afternoon tea at home, but in the past it was a tradition. It became popular about one hundred and fifty years ago, when rich ladies invited their friends to their houses for an afternoon cup of tea. They started offering their visitors sandwiches and cakes too. Soon everyone was enjoying Afternoon tea. The British working population did not have afternoon tea. They had a meal about midday, and a meal after work, between five and seven o’clock. This meal was called ’high tea’ or just ’tea’.
Traditionally eaten early evening, High tea was a substantial meal that combined delicious sweet foods, such as scones, cakes, buns or tea breads, with tempting savouries, such as cheese on toast, toasted crumpets, cold meats and pickles or poached eggs on toast. This meal is now often replaced with a supper due to people eating their main meal in the evenings rather than at midday.
选项
A、late at night.
B、In the early morning.
C、at lunchtime.
D、in the early evening.
答案
D
解析
此题考查听细节的能力。文章中后来作者又提到两种They had a meal about midday,and a meal after work,between five and seven o’clock.This meal was called‘high tea’or just‘tea’.此处考察的是大家的细节分辨能力。有的同学可能没听出来,可是文章后来又解释到They had a meal about midday,and a meal after work,between five and seven o’clock.This meal was called‘high tea’or just‘tes’.至此,我们可以判断该题的答案是D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3451973.html
相关试题推荐
[originaltext]Anoldfriendfromabroad,whomIwasexpectingtostaywith,
[originaltext]M:Whatalovelysunnyday!W:Yes,Mike.It’slovely.Bytheway
[originaltext]M:Whatalovelysunnyday!W:Yes,Mike.It’slovely.Bytheway
[originaltext]M:Whatalovelysunnyday!W:Yes,Mike.It’slovely.Bytheway
[originaltext]W:Hello.Thisisthe911Emergency.M:Help.Help.Pleasehelpm
[originaltext]W:Hello.Thisisthe911Emergency.M:Help.Help.Pleasehelpm
AnAmericanweddingbeginswithengagement.Traditionally,ayoungmanasksth
AnAmericanweddingbeginswithengagement.Traditionally,ayoungmanasksth
AnAmericanweddingbeginswithengagement.Traditionally,ayoungmanasksth
AnAmericanweddingbeginswithengagement.Traditionally,ayoungmanasksth
随机试题
Workersandconsumershaveadirectinterestindevelopinglaborprocessesthat
(1)Arecomfortshoesalwaysmorehealthful?Notnecessarily,accordingtoso
Scientiststhinkthemoralists’warningis______.[br]Themainideainthesec
[originaltext]W:We’vealreadyboughtanoven,awashingmachine,adishwasher,
Vaginalfornix是指A.阴道横膈 B.阴道穹隆 C.阴道皱褶
根据提供的信息和语言素材设计教学方案,用英文作答。 设计任务:请阅读下面的学生
盐炙法的目的是A.引药上行B.引药人肝C.引药下行D.增强和胃止呕作用E.增强补
患者,男性,40岁。进行性贫血,发热,骨痛。双腋下淋巴结如花生米大小,肝肋下1c
我国的苏宁易购属于B2C电子商务企业类型中的()。A.经营离线商店的B2C零售
共用题干 一般资料:马某,女性,23岁,个体商贩。案例介绍:马某三天前不明原因
最新回复
(
0
)