首页
登录
职称英语
[originaltext] The day started badly, I woke up late because I forgot about
[originaltext] The day started badly, I woke up late because I forgot about
游客
2024-02-15
53
管理
问题
The day started badly, I woke up late because I forgot about the alarm clock the night be- fore. I got dressed in five minutes and called a taxi to go to the airport. Thirty minutes later the taxi had still not arrived. I called the taxi company, and they explained that the taxi broke down. So, I decided to take my own car to Heathrow, picked up my bag and left the house. But when I got in the car, the engine wouldn’t start. I realized that 1 left the headlights on last night. I decided to try the taxi company again, but when I put my hand in my pocket, my telephone wasn’t there. I left it in the kitchen so I ’went back inside to get it. I opened the door and could’ hear the radio, which I forgot to switch off. "This is the BBC News at eight o’clock on Sunday the seventh of April," I heard. "Eight o’clock," I thought, "but it’s only seven o’clock," and I looked at my watch to check. Suddenly, I remembered. It was eight o’clock! The clocks changed that week- end! There was no point going to the airport now. The plane had already taken off. But as I sat there listening to the news, I realized how lucky I had been. A plane crashed just after take-off at Heathrow, and it was feared that all 217 people aboard died.
选项
A、Because he got to the airport on time.
B、Because he escaped an air crash.
C、Because the taxi didn’t arrive.
D、Because the engine of his car wouldn’t start.
答案
B
解析
根据短文最后一句A plane crashed just after take-off at Heathrow,and it was feared that all 217 people aboard died,可以判断作者之所以感到幸运是因为他没有赶上飞机而侥幸逃过一劫。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3451719.html
相关试题推荐
[originaltext]Onewinterdayin1891,aclassatatrainingschoolinMassa
[originaltext]Onewinterdayin1891,aclassatatrainingschoolinMassa
[originaltext]Notmanyyearsago,awealthyandratherstrangeoldmanname
[originaltext]Withthefastdevelopmentofscienceandtechnology,lifeont
[originaltext]W:CanIhelpyou,sir?M:Yes,(19)Iwaswantingsomewheretost
[originaltext]Jane:Ron,whatareyoudoing?Ron:Ah,nothing.I’mjustlooking
[originaltext]Jane:Ron,whatareyoudoing?Ron:Ah,nothing.I’mjustlooking
[originaltext]M:Howareyournewneighbors?W:Theyarewonderfulpeople.Iam
[originaltext]M:Howareyournewneighbors?W:Theyarewonderfulpeople.Iam
[originaltext]M:Howareyournewneighbors?W:Theyarewonderfulpeople.Iam
随机试题
Ascientistwhowantstopredictthewayinwhichconsumerswillspendthei
IsthereenoughoilbeneaththeArcticNationalWildlifeRefuge(保护区)(ANWR)to
______,Iagreewithyourestimateofthesituation.A、InthewayB、InonewayC
[originaltext]Wouldyouliketogoswimmingwithmethisafternoon?[/originalte
关于中国共产党历史上的重要会议,下列说法不正确的是:A.古田会议:解决了建设新型
生产厂应根据产量和生产设备条件将混凝土外加剂分批编号,掺量小于1%的外加剂每一批
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
皮亚杰的“三山实验”考察的是()A.儿童的深度知觉 B.儿童的计数
下列行为不构成伪造金融票证罪的是()。A:伪造、变造汇票、本票、支票B:伪造委
(2021年真题)下列各项中,关于有限责任公司资本公积的表述正确的是( )A.
最新回复
(
0
)