首页
登录
职称英语
A Letter to Computer Hackers1.随着电脑的普及,电脑黑客们也越来越猖獗;2.分析他们的所作所为给社会、他人带来的损失;3.奉劝
A Letter to Computer Hackers1.随着电脑的普及,电脑黑客们也越来越猖獗;2.分析他们的所作所为给社会、他人带来的损失;3.奉劝
游客
2024-02-15
64
管理
问题
A Letter to Computer Hackers
1.随着电脑的普及,电脑黑客们也越来越猖獗;
2.分析他们的所作所为给社会、他人带来的损失;
3.奉劝他们为了自己和他人能平安、和谐地生活与工作,不要再做不该做的事情了。
选项
答案
Dear hackers,
With the growing popularity of the Internet and online transactions, one of the universal issues that has caused increasing concern is how to stay safe online, but your name never fails to cause panic among netizens.
When you, hackers, use your computers to gain unauthorized access to information on other people’s computers, you are committing crimes. On the one hand, with your breaking into computer systems run by banks, companies and even government departments, some confidential documents or data will be at risk of being leaked out. On the other hand, your existence makes people doubt the safety of the Internet and hesitate to be involved in activities such as online business.
In an age of computer technology and network, cyber security is what we are looking for. No matter how interested in hacking you have ever been, please convert your interest, for example, into safeguarding our Internet.
Yours sincerely,
John
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3451487.html
相关试题推荐
Whatinformationaboutcomputerscanwegetfromthepassage?[br]Inwhatsense
Everyonemusthavehadatleastonepersonalexperiencewithacomputererrorby
【S1】[br]【S4】F根据句子结构此处应为形容词,根据文意可知此处是在讲述装有路由器的电脑通过传统的电话线连接网络,而不是“快速的”或“强大的”,所以应
ItwaswithgreatdelightthatIreadinyourFebruary______theletterwritten
【B1】[br]【B20】A、proficientB、nativeC、comfortableD、knowledgeableA逻辑分析题。文章的意思是
【B1】[br]【B18】A、terriblyB、awkwardlyC、fluentlyD、understandablyC逻辑分析题。根据并列词an
【B1】[br]【B15】A、factB、dominanceC、illusionD、objectiveB句意分析题。“可以被动摇的”一般后面会修饰“
【B1】[br]【B9】A、minimumB、muchC、littleD、nothingB逻辑分析题。一件具有讽刺意味的事情总会给人留下很多的思考。
【B1】[br]【B8】A、encouragingB、forC、discouragingD、againstA逻辑分析题。前文叙述了潮流,因此可以知道
【B1】[br]【B7】A、smallB、smallerC、bigD、biggerD逻辑分析题。上下文在此处有转折递进的关系。
随机试题
Asteachersweshouldconcernourselveswithwhatissaid,notwhatwethink___
INVINCIBLE:CONQUER::A、irresistible:rebukeB、impeccable:errC、impregnable:defy
食用下列哪种食物对痛风病人血尿酸水平没有影响()A.动物肝 B.鸡蛋 C
试回答太阳能突起路标检验项目的问题。(4)太阳能突起路标的出厂检验选检项目为(
某初产妇34岁,妊娠39周,规律宫缩2小时,宫口开大4cm,给予肌内注射缩宫素3
试述接受学习与发现学习理论的关系及其在教学中的意义。
下图是某区域某时地面天气简图。 产生图示区域降水的天气系统是()A.气
黑膏药制备过程中反应生成脂肪酸铅盐的过程为A摊涂 B药材提取 C炼油 D下
甲与乙签订一份借款合同,其中约定乙将自己的钻戒质押给甲作为担保。之后乙并未将钻戒
导致水泥混凝土路面产生横向裂缝的原因包括()。2012年A.选用了干缩性较小的
最新回复
(
0
)