首页
登录
职称英语
Drunken driving, sometimes called America’s socially accepted form of murder
Drunken driving, sometimes called America’s socially accepted form of murder
游客
2024-02-14
63
管理
问题
Drunken driving, sometimes called America’s socially accepted form of murder, has become a national epidemic (流行病). Every hour of every day about three Americans on average are killed by drunken drivers, adding up to an incredible 350,000 over the past decade.
A drunken driver is usually defined as one with a 0.10 blood alcohol content or roughly three beers, glasses of wine or shots of whisky drunk within two hours. Heavy drinking used to be an acceptable part of the American alcohol image and judges were lenient (宽容的) in most courts, but the drunken slaughter has recently caused so many well-publicized tragedies, especially involving young children, that public opinion is no longer so tolerant.
Twenty states have raised the legal drinking age to 21, reversing a trend in the 1960’s to reduce it to 18. After New Jersey lowered it to 18, the number of people killed by 18-to-20-year- old drivers more than doubled, so the state recently upped it back to 21.
Reformers, however, fear raising the drinking age will have little effect unless accompanied by educational programs to help young people to develop "responsible attitudes" about drinking and teach them to resist peer pressure to drink.
Tough new laws have led to increased arrests and tests and in many areas already, to a marked decline in fatalities. Some states are also penalizing bars for serving customers too many drinks.
As the fatalities continue to occur daily in every state, some Americans are even beginning to speak well of the 13 years’ national prohibition of alcohol that began in 1919, which President Hoover called the "noble experiment". They forget that legal prohibition didn’t stop drinking, but encouraged political corruption and organized crime. As with the booming drug trade generally, there is no easy solution. [br] What is the author’s attitude toward all the laws against drunken driving?
选项
A、Optimistic.
B、Pessimistic.
C、Indifferent.
D、Ironic.
答案
B
解析
本文最后一句中作者表明厂对政府能否解决这个问题的忧虑:there is no easy solution,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3450833.html
相关试题推荐
Peoplefromdifferentculturessometimesdothingsthatmakeeachotherunco
Peoplefromdifferentculturessometimesdothingsthatmakeeachotherunco
Peoplefromdifferentculturessometimesdothingsthatmakeeachotherunco
Peoplefromdifferentculturessometimesdothingsthatmakeeachotherunco
Peoplefromdifferentculturessometimesdothingsthatmakeeachotherunco
Peoplefromdifferentculturessometimesdothingsthatmakeeachotherunco
Peoplefromdifferentculturessometimesdothingsthatmakeeachotherunco
Peoplefromdifferentculturessometimesdothingsthatmakeeachotherunco
Peoplefromdifferentculturessometimesdothingsthatmakeeachotherunco
Peoplefromdifferentculturessometimesdothingsthatmakeeachotherunco
随机试题
Tomanyweb-buildingspiders,mostof【C1】______arenearlyblind,theweb
TheFrontierandtheFamilyTheimpact(影响)of
用户B收到经A数字签名后的消息M,为验证消息的真实性,首先需要从CA获取用户A的
理财规划师在对客户家庭预期收入进行预测的时候,不需要掌握的信息为()。A:反映客
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
下列哪项是地塞米松的化学结构式A.B.C.D.E.
下列意外事故损失中,属于安装工程保险责任的是()。A.火灾和爆炸造成的
负债比率越高,则权益乘数越大,财务风险越大。()
某工程施工到2015年8月,已完工作预算费用为6000万元,计划工作
关于施工现场消防管理的说法,正确的有()。A.动火证当日有效 B.施工
最新回复
(
0
)