首页
登录
职称英语
[originaltext] Surveys of American teenagers find that about half of them do
[originaltext] Surveys of American teenagers find that about half of them do
游客
2024-02-14
62
管理
问题
Surveys of American teenagers find that about half of them do not get enough sleep on school nights. They get an average of 60~90 minutes less than experts say they need. One reason for this deficit is biology. Experts say teens are biologically programmed to go to sleep later and wake up later than other age groups. (26)Yet, many schools start classes as early as 7:00 in the morning. As a result, many students go to class feeling they are out of it and tired, and through first and second period, they can barely stay awake. Michael Breus, a clinical psychologist with a specialty in sleep disorders says teens need to sleep eight to nine hours or even nine to ten hours a night. (27)He also says sleepy teens can experience a form of depression that could have big effects on their general well-being. It can affect not just their ability in the classroom but also on the sports field and on the road. Michael Breus says any tired driver is dangerous, especially a teenager with a lack of experience. So what can schools do about sleepy students? The psychologist says one thing they can do is to start classes later in the morning. He points to the studies showing that students can improve by a full letter grade in their first and second period classes. Eric Peterson is the head of St. George’s School in the northeastern state of Rhode Island. (28)He wanted to see if a 30-minute delay would make a difference. It did.
26. Why do students feel tired during the first and second period?
27. How will lack of sleep influence teens?
28. What would Eric Peterson probably do according to the end of the passage?
选项
A、It will make them ill.
B、It won’t influence them much.
C、It will have huge influence on their well-being.
D、It will seldom bring disasters to them.
答案
C
解析
事实细节题。短文中提到,Michael Breus认为昏昏欲睡的青少年会感觉到状态不佳,这会给他们的健康造成很大的影响,接下来举例说明了缺乏睡眠的具体影响。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3450562.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Don,Ihearyouboughtanewcar.M:Ididjustbuyacar,but
[originaltext]RedCrossisaninternationalorganizationthatcaresforpeo
[originaltext]RedCrossisaninternationalorganizationthatcaresforpeo
[originaltext]RedCrossisaninternationalorganizationthatcaresforpeo
[originaltext]Therearedifferentideasaboutpetsindifferentpartsofth
[originaltext]Therearedifferentideasaboutpetsindifferentpartsofth
[originaltext]Therearedifferentideasaboutpetsindifferentpartsofth
[originaltext]M:Ihaveanextratickettothecinematonight.Wouldyouliket
[originaltext]M:Ihaveanextratickettothecinematonight.Wouldyouliket
[originaltext]M:Ihaveanextratickettothecinematonight.Wouldyouliket
随机试题
MynameisJaneEyreandmyparentsdiedwhenIwasababy.FortenyearsIl
Aroundathousandyearsago,onegroupemerged______wasuniquelywelladoptedto
病毒性肝炎合并妊娠的处理,下列哪项是错误的A.早期妊娠应行人工流产,中期妊娠一般
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
心理社会治疗模式对人的成长发展的假设认为,人的成长()。A.受生理因素的影响
针对企业青年职工流失的问题,社会工作者小童对青年职工开展了走访。小童了解到,部分
工资统计指标中,除工资总额外的另一项指标是()A.最高工资 B.最低工资
环境保护费、文明施工费、安全施工费、临时设施费合并称为()。A.环境文明施工费
下面属于大型工程的有( )。A.交通安全设施单项合同额≥500万元 B.城市
下列建筑市场信用信息的说法,正确的是()。A.建筑市场信用信息由优良信用信息、不
最新回复
(
0
)