首页
登录
职称英语
According to the evolutionary theory of sleep, evolution 【B1】______ us with
According to the evolutionary theory of sleep, evolution 【B1】______ us with
游客
2024-02-14
53
管理
问题
According to the evolutionary theory of sleep, evolution 【B1】______ us with a regular pattern of sleeping and waking. The theory does not 【B2】______ that sleep provides some important restorative functions. It merely says that 【B3】______ has programmed us to perform those functions at a time when activity would be 【B4】______ and possibly dangerous. However, sleep protects us only from the sort of 【B5】______ we might walk into; it does not 【B6】______ us from trouble that comes looking for us. So we sleep well in a 【B7】______, safe place, but we sleep lightly, if at all, when we fear that bears will 【B8】______ into the tent. 【B9】____________. Why do cats, for instance, sleep so much, while horses sleep so little? 【B10】____________. But cats can afford to have long periods of in activity because they spend little time eating and are unlikely to be attacked while they sleep. Horses must spend almost all their waking hours eating, because what they eat is very low in energy value. Moreover, 【B11】____________.
According to the evolutionary theory of sleep, evolution equipped us with a regular pattern of sleeping and waking. The theory does not deny that sleep provides some important restorative functions. It merely says that evolution has progammed us to perform those functions at a time when activity would be inefficient and possibly dangerous. However, sleep protects us only from the sort of trouble we might walk into; it does not protect us from trouble that comes looking for us. So we sleep well in a familiar, safe place, but we sleep lightly, ff at all, when we fear that bears will nose into the tent.
The evolutionary theory accounts well for differences in sleep among creatures. Why do eats, for instance, sleep so much, while horses sleep so little? Surely eats do not need five times as much repair and restoration as horses do. But cats can afford to have long periods of inactivity because they spend little time eating and are unlikely to be attacked while they sleep. Horses must spend almost all their waking hours eating, because what they eat is very low in energy value. Moreover, they cannot afford to sleep too long or too deeply, because their survival depends on their ability to run away from attackers.
选项
答案
equipped
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3450245.html
相关试题推荐
Theamountofanyoftheseingredientscanbe______accordingtoyourtaste.A、r
【S1】[br]【S9】C根据文章的总体思想和行文逻辑,可知此处填入revolutionary,表示“革命性的,猛烈的”。
AccordingtotheNationalAcademyofSciences,theEarth’ssurfacetemperatu
AccordingtotheNationalAcademyofSciences,theEarth’ssurfacetemperatu
AccordingtotheNationalAcademyofSciences,theEarth’ssurfacetemperatu
AccordingtotheNationalAcademyofSciences,theEarth’ssurfacetemperatu
AccordingtotheNationalAcademyofSciences,theEarth’ssurfacetemperatu
AccordingtotheNationalAcademyofSciences,theEarth’ssurfacetemperatu
Herecomesthee-bookrevolutionAtwhattemperature
Herecomesthee-bookrevolutionAtwhattemperature
随机试题
Hedidn’ttoreturnearlierthan3o’clock.A、wasnotexpectedB、didnotexpectC
[originaltext]M:MissBarnes,Iunderstandthatyouarequitting.W:That’srig
[img]2012q1/ct_egreqm_egreqtbz1_0017_20121[/img][br]Whichofthefollowingsta
TopicHowtoImproveCollegeStudents’SocialSkills?Forthispart,youa
建设项目主要参与方是()A.建设项目的主办方业主 B.建设项目的设计方 C.
升降式高杆灯的配电箱、升降系统等电工电子产品部件的环境适应性能试验有()。A.耐
在桥梁基础施工中,护筒埋深控制属于()施工中的控制要点。A、扩大基础 B、
证券金融公司可以与证券公司对转融通标的证券()。 ①暂停交易 ②终止
(2021年真题)下列关于商业银行风险计量的表述不恰当的是()A.监管机构
当折现率分别取12%、14%和16%时,某项目对应的净现值为221.45万元、
最新回复
(
0
)