首页
登录
职称英语
[originaltext] Sports can help you keep fit and get in touch with nature. Ho
[originaltext] Sports can help you keep fit and get in touch with nature. Ho
游客
2024-02-13
64
管理
问题
Sports can help you keep fit and get in touch with nature. However, whether you are on the mountains, in the waves, or on the grassland, you should be aware that your sport of choice might have great influence on the environment.
Some sports are resource-hungry. Golf, as you may know, eats up not only large areas of countryside, but also tons of water. Besides, all sorts of chemicals and huge amounts of energy are used to keep its courses in good condition. This causes major environmental effects. For example, in the dry regions of Portugal and Spain, golf is often held responsible for serious water shortage in some local areas.
There are many environment-friendly sports. Power walking is one of them that you could take up today. You don’t need any special equipment except a good pair of shoes; and you don’t have to worry about resources and your purse. Simple and free, power walking can also keep you fit. If you walk regularly, it will be good for your heart and bones. Experts say that 20 minutes of power walking daily can make you feel less anxious, sleep well and have better weight control.
Whatever sport you take up, you can make it greener by using environment-friendly equipment and buying products made from recycled materials. But the final goal should be "green gyms". They are better replacements for traditional health clubs and modern sports centers. Members of green gyms play sports outdoors, in the countryside or other open spaces. There is no special requirement for you to start your membership. And best of all, it’s free.
Questions 29 to 32 are based on the passage you have just heard.
29. Which is the speaker most probably in favor of?
30. What do we know about golf from the passage?
31. Why does the speaker use power walking as an example?
32. What is the speaker’s main purpose of giving this speech?
选项
A、It is popular in Portugal and Spain.
B、It causes water shortages around the world.
C、It pollutes the earth with chemicals and wastes.
D、It needs water and electricity to keep its courses green.
答案
D
解析
由选项中重复出现的It及popular,causes,pollutes,needs可知,本题考查It的普及地区、影响等方面的情况。由短文中提到的Golf…eats up…tons of water...huge amounts of energy are used to keep its courses in good condition.可知,高尔夫球场草皮需要大量的水和电来维持,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3447435.html
相关试题推荐
[originaltext]Whenasleepydriverhastroubleinkeepinghiseyesonther
[originaltext]Somemonthsagomyfriendboughtanewrefrigerator,butbeca
[originaltext]Anoldfriendfromabroad,whomIwasexpectingtostaywith,
[originaltext]Anoldfriendfromabroad,whomIwasexpectingtostaywith,
[originaltext]M:Whatalovelysunnyday!W:Yes,Mike.It’slovely.Bytheway
[originaltext]M:Whatalovelysunnyday!W:Yes,Mike.It’slovely.Bytheway
[originaltext]W:Hello.Thisisthe911Emergency.M:Help.Help.Pleasehelpm
[originaltext]W:Hello.Thisisthe911Emergency.M:Help.Help.Pleasehelpm
[originaltext]Togetadriver’slicense,youmusttakeaseriesoftests.T
[originaltext]Togetadriver’slicense,youmusttakeaseriesoftests.T
随机试题
Thekeytoanysuccessfulgaragesale(家庭旧物出售)istogetthewordout.Thebest
【B1】[br]【B2】[originaltext]It’shardlypossiblenottoreadadvertisements
【S1】[br]【S6】A前段提到许多欧洲和亚洲国家都教小学生学习外语了,空后说美国的学生有时到了高中才开始学外语,这说明美国的学生在学习外捂方面并不领先,
Thetwoeconomistscalltheirpaper"MentalRetirement,"andtheirfindings
GaryprefersTheTimestoTheHeraldandCityJournalbecause[br][originaltex
编制单位工程施工组织设计的依据有()A.工程承包合同 B.工程网络计划文件
()是指以生存为给付保险金条件,按约定分期给付生存保险金,且分期给付生存
其他家电销售额在各类城市家电销售总额中所占的比重: A约为31.7% B
下列公路工程进度计划的主要形式中,论述正确的是()。A.横道图是以时间为纵
强心苷对哪种心衰的疗效最好A.肺源性心脏病引起 B.高血压或瓣膜病引起的 C
最新回复
(
0
)