首页
登录
职称英语
[originaltext] I didn’t know the city at all and what is more, I couldn’t sp
[originaltext] I didn’t know the city at all and what is more, I couldn’t sp
游客
2024-02-12
69
管理
问题
I didn’t know the city at all and what is more, I couldn’t speak a word of the language. However, I decided to try out the pleasure of adventure. I got on a bus and it took me to a place that appeared to be a suburb.
I was fascinated by its pure natural scenery and the little book-stores I found in back streets. Time passed quickly and it was time to go back to my hotel for lunch. After walking aimlessly for some time, I determined to ask the way.
I first asked a friendly-looking newspaper-seller. He smiled and handed me a paper. I shook my head and repeated the name of the street and he thrust the paper into my hands. Hopelessly, I gave him the money and went on my way. The next person I asked was an old lady buying vegetables. She was very hard of hearing. I kept repeating the name of the street into her ear. When she finally heard me, she seemed to take offence and began shouting and shaking her walking-stick at me. I hurried away quickly. In frustration, I was overwhelmed with the delight of seeing a policeman on the comer. Gently he took me by the arm and pointed left and right and left again. I nodded politely and began walking in the direction he pointed. About an hour later I found myself between large fields of green crops. I had come all the way into the country.
选项
A、She turned a deaf ear to him.
B、She helped him whole-heartedly.
C、She got angry and flew into a fury.
D、She called in the police.
答案
C
解析
此题为细节题。由于除作者之外文章只涉及了三个人物:卖报纸的、老妇人和警察,三人特征鲜明,因此此题难度不大。跟据文章所述“she seemed to take offence and began shouting and shaking her walking-stick at me”判断,可知老妇人生气了,因而C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3442998.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenpeoplehaveenoughBvitamins,theirappetiteisgoodan
[originaltext]WhenpeoplehaveenoughBvitamins,theirappetiteisgoodan
[originaltext]Aguidedogisadogespeciallytrainedtoguideablindpers
[originaltext]Aguidedogisadogespeciallytrainedtoguideablindpers
[originaltext]M:Hi,Anne.Howisyourpaper?W:Whatpaper?M:Youforgotit?
[originaltext]M:Hi,Anne.Howisyourpaper?W:Whatpaper?M:Youforgotit?
[originaltext]M:Hey,youlooklikeyouneedahand.Itlooksveryheavy.W:Oh
[originaltext]M:Hey,youlooklikeyouneedahand.Itlooksveryheavy.W:Oh
[originaltext]M:Hey,youlooklikeyouneedahand.Itlooksveryheavy.W:Oh
[originaltext]M:Hey,youlooklikeyouneedahand.Itlooksveryheavy.W:Oh
随机试题
Itwasasummerevening.Iwassittingbytheopenwindow,readinga【C1】_____
TheEnglishPubVocabularyandExpressionstaverndartsboardonta
取之不尽的inexhaustible
Cybercrime’Lovebug’virus,hackattacksanddatatheft,peoplenowadaysar
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?(2010年考试真题)A、Allhislecturesare
根据我国著作权法规定,下列作品中著作权保护期为作者有生之年加死后50年的是(
一般情况下,当中央银行增加对商业银行或其他金融机构的贷款时,商业银行在中央银行的
一个女孩在一望无际的沼泽里行走.但她却迷路了。聪明的女孩没有慌乱,而是沿着一路留
期货公司申请从事期货投资咨询业务,申请日前()的风险监管指标应当持续符合监管要
甲拾得乙的手机,以市价卖给不知情的丙并交付。丙把手机交给丁维修。修好后丙拒付部分
最新回复
(
0
)