首页
登录
职称英语
[originaltext] During the summer you should be even more careful than usual
[originaltext] During the summer you should be even more careful than usual
游客
2024-02-11
55
管理
问题
During the summer you should be even more careful than usual of the food you prepare. Food spoils faster in hot weather than in cold weather. When you are shopping, purchase frozen and refrigerated foods at last. Don’t make long stops on the way home, because frozen foods could become soft or warm. Using insulated bags helps keep food cold until you can get home. Milk and milk products should be refrigerated immediately. When camping or picnicking, or at any time when refrigeration isn’t available, use special dry food. Don’t leave foods in a hot car or beach bag. Picnic favorites like meat, chicken, and egg salad should be kept in a cooler. Above all, if a food doesn’t seem to be normal in odor or appearance, discard it immediately. Don’t taste it.
26. Why should we be more careful than usual when we prepare the food in summer?
27. Which of the following foods would be least likely to spoil in warm weather?
28. According to the passage, what should we do with food that doesn’t seem to be normal?
选项
A、Cookies.
B、Milk.
C、Chickens.
D、Ice-cream.
答案
A
解析
①原文提到,“没有冰箱的场合,应使用特别的干燥食品”,cookies即是dry food。故A正确。②若能准确听懂问题并理解各选项的含义,本题也可根据常识判断A(饼干)是最易保存的食物。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3442385.html
相关试题推荐
[originaltext]InthehighmountaincountryoutsidethecityofToluker,the
[originaltext]InthehighmountaincountryoutsidethecityofToluker,the
[originaltext]W:Agreatday,isn’tit?M:Iguessso.ButIfeelawfulbecause
[originaltext]W:Agreatday,isn’tit?M:Iguessso.ButIfeelawfulbecause
[originaltext]Afterretiringfrom30yearsofteaching,Suzannecouldeasil
[originaltext]W:I’mreallyangryatJohn.Heneverlistenstome.M:Takeite
[originaltext]W:I’mreallyangryatJohn.Heneverlistenstome.M:Takeite
[originaltext]W:I’mreallyangryatJohn.Heneverlistenstome.M:Takeite
[originaltext]W:I’mreallyangryatJohn.Heneverlistenstome.M:Takeite
[originaltext]Somepeoplehaveverygoodmemories,andcaneasilylearnqui
随机试题
Saks,611FifthAve.(MidtownEast/MurrayHill),near50thSt.,212-753-
Theglobalclimateeffortofloweringdownthetemperaturescanrefrainthedeve
Hemanagedtosave______hecouldtotendthehomelessboy.A、whatlittletimeB
EveryoneknowsHongKongasthelivelyislandcityishometooversevenmil
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayonthefollowin
做市商向市场提供双向报价,投资者根据报价选择是否与做市商交易的制度是( )。A
下述药物哪项是治疗外感风寒之巅顶头痛的首选药A蔓荆子 B辛夷 C白芷 D羌
患者男,21岁。晚餐后半小时练习倒立时突发腹痛,呕吐宿食3次,含血性液体。查体:
2013年3月,人身险的三个险种保费收入环比增速排序正确的是:A.人身意
根据以下材料,回答题 一般资料:求助者,女性,46岁,已婚,退休职工。 案例
最新回复
(
0
)