首页
登录
职称英语
[originaltext] Everyone enjoys being told they are good at what they do and
[originaltext] Everyone enjoys being told they are good at what they do and
游客
2024-02-11
82
管理
问题
Everyone enjoys being told they are good at what they do and most of us want to be rewarded in some way.(26)But few of us get the same publicity as those working in the film industry, and every actor dreams of being nominated for an Oscar. The Academy Awards ceremony is held in Hollywood once a year, usually in March, and is being shown in more and more countries each year.
The first Academy Awards ceremony was held in 1929 and the first to be televised was in 1953.(27)Since the Academy Awards began they have only been postponed three times. The ceremony had to be postponed in 1938 because of a flood, in 1968 for Martin Luther King’s funeral and again in 1981 after the assassination attempt on President Reagan.
Newspapers used to be given the winners’ names in advance of the ceremony, provided that the names wouldn’t be published until afterwards. However, in 1939 the Los Angeles Times printed the names before the ceremony so since then they have been kept secret.
A few days before the ceremony in 2000, 55 Oscars mysteriously vanished while they were being driven from Chicago to Los Angeles. 52 of the Oscars were found in some rubbish by a man called Willie Fulgear.who was invited to the Oscar ceremony as a special guest in recognition of his honesty.
It seems that the true origin of the name"Oscar" has never been confirmed. However, (29)one story claims that Academy librarian, Margaret Herrick, said the statue looked like her uncle Oscar and the name stuck.
26. Q: What do we know about people work in the film industry?
27. Q: What do we learn about the Academy Awards?
28. Q: What do we learn about the ceremony in 2000?
29. Q: How did the Academy Awards get the name "Oscar"?
选项
A、The Oscars were stolen by Willie Fulgear.
B、lt was held for the memory of Willie Fulgear.
C、Willie Fulgear was invited to the ceremony as a special guest.
D、Willie Fulgear was given an Oscar because of his honesty.
答案
C
解析
文中提到,2000年的颁奖典礼前几天,55尊奥斯卡小金人在从芝加哥运往洛杉矶途中神秘消失,其中的52尊被Willie Fulgear在一处垃圾中发现,后来他受邀以特殊嘉宾的身份参加了奥斯卡典礼,以此来表彰他的诚实,故选C)项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3441365.html
相关试题推荐
[originaltext]M:IkeptlookingforMaryattheseminarbutIneversawher.I
[originaltext]M:IkeptlookingforMaryattheseminarbutIneversawher.I
[originaltext]IntheNetherlandsandBelgiumchildrendonothavetheirfun
[originaltext]Recently,over30millionAmericansofbothsexesandallage
[originaltext]Recently,over30millionAmericansofbothsexesandallage
[originaltext]Recently,over30millionAmericansofbothsexesandallage
[originaltext]W:(22)Pleasebecarefulasyouboardtheship.We’vehadabito
[originaltext]W:(22)Pleasebecarefulasyouboardtheship.We’vehadabito
[originaltext]W:(22)Pleasebecarefulasyouboardtheship.We’vehadabito
[originaltext]M:Whatdoyouthink?ShouldIacceptthisexchangeprogramandh
随机试题
Psycholinguisticsisthenamegiventothestudyofthepsychologicalproce
MakeYourHolidaysMoreMeaningfulBeforetheholidayseas
[originaltext]W:Doesanybodyhereknowanythingaboutradios?M:Nobodyhered
【B1】[br]【B9】[audioFiles]audio_eufm_j01_238(200910)[/audioFiles]Whenhewasin
[originaltext]CharlieParkerisoneofAmerica’sgreatest.jazzmusicians.
[originaltext]M:Canyoutellmesomethingabouttheuniversityshuttlebussys
隧道界限受侵对行车安全以至衬砌结构的稳定构成威胁。()
关于水蛭药材不正确的说法是A:来源为水蛙科动物的干燥体B:原动物为水蛭,药材呈
与病人交谈时正确的做法是A.尽量避免跟病人的眼神交流 B.尽量使用专业术语
群体发展的最高阶段是() A.松散群体B.联合群体C.非正式群体D.集体
最新回复
(
0
)