首页
登录
职称英语
[originaltext] Vitamins are essential to life. Today there are many kinds of
[originaltext] Vitamins are essential to life. Today there are many kinds of
游客
2024-02-10
73
管理
问题
Vitamins are essential to life. Today there are many kinds of vitamins. A deficiency in many of these can lead to illness. (1) Vitamin A is most important for good eyesight. But it is also important for general good health. Liver contains a large amount of vitamin A, but vitamin A is also found in fish, meat, milk, butter, and in some fruits and vegetables. Vitamin B in fact consists of twelve different chemicals, which are found in eggs, cheese, butter, meal flour and vegetables. If a person does not have enough vitamin B in his diet, it may affect his whole body, particularly the skin, the nervous system and the heart. (2) Deficiency in vitamin B results in a disease called beriberi, a sort of disease in feet. Vitamin C prevents scurvy and helps to heal wounds. Some doctors believe that large quantities of vitamin C help people avoid colds. Fruits and uncooked vegetables are rich in vitamin C. A lack of vitamin C can cause a disease called scurvy. Vitamin D is essential for the growth of bones and teeth and is found in fish, liver, oil and milk. Vitamins can be produced and are sold, but (3) a well-balanced diet will provide the necessary amount of vitamins.
1. Which kind of vitamin is of primary importance to good eyesight?
2. What disease will a person suffer without vitamin B?
3. What can we learn from the passage?
选项
A、Vitamin A is essential only to adults’ eyesight.
B、Vitamins can only be found in meat, fruit and vegetables.
C、A well balanced diet will provide enough vitamins.
D、Vitamins can be manufactured; we then need not try to balance our diet.
答案
C
解析
事实细节题。由所给选项可知题目可能是关于维生素和健康或饮食的关系的。根据“a well balanced diet will provide the necessary amount of vitamins”可知均衡的饮食能够提供足量的维生素。故答案选 C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3437131.html
相关试题推荐
[originaltext]Manypeoplebelievetheyaresupposedtodrinkeightglasses
[originaltext]M:Weseemtobehavingthisconversationoverandoveragain.W:
[originaltext]W:Goodmorning.I’dliketoasksomequestionsaboutyourinsura
[originaltext]W:Goodmorning.I’dliketoasksomequestionsaboutyourinsura
[originaltext]M:Haveyoufoundanapartmentyet?W:No.Weneedsuchalarges
[originaltext]M:Haveyoufoundanapartmentyet?W:No.Weneedsuchalarges
[originaltext]M:Haveyoufoundanapartmentyet?W:No.Weneedsuchalarges
[originaltext]M:Haveyoufoundanapartmentyet?W:No.Weneedsuchalarges
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyofferg
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyofferg
随机试题
Continuous(连续的)paininthehead.[br]Conditionofaperson’sbodyorMind.G一个人
Readthetextbelowabouttheuseofgold.ChoosethecorrectwordfromA,B,C
[originaltext]W:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinner,Mr.As
[originaltext]M:Hello,Nancy.Iknowyouareoneofthewomentaxidriversin
(1)Askedwhatjobtheywouldtakeiftheycouldhaveany,peopleunleashth
AustralianminingentrepreneurClivePalmeronTuesdayunveiledblueprintsf
关于故意的认识内容,下列选项中正确的是( )。A.成立受贿罪,要求行为人认识到
含生物碱类有效成分常以下列哪组辅料炮制以增强药效A.酒、醋B.生姜汁、食盐水C.
产品责任是( )因该产品的缺陷致使消费者遭受损失时应承担的经济赔偿责任。
施工平面图的内容有()。A.主要结构物平面位置 B.施工防排水临时设施 C
最新回复
(
0
)