首页
登录
职称英语
[originaltext] The territorial growth in the United States was followed by gr
[originaltext] The territorial growth in the United States was followed by gr
游客
2024-02-10
66
管理
问题
The territorial growth in the United States was followed by great industrial expansion. The country was rich in natural resources. A constant flow of immigration provided the labor force necessary to develop these resources. New industries were started. Chicago, St. Louis, and Detroit grew from small towns to large cities. The United States became the greatest industrial country in the world. (4) Detroit’s growth has been typical of these new American cities. Situated on the Detroit River close to the Great Lakes, it had the geographical advantages necessary for industrial growth. (6) Factories for manufacture of bicycles and wagon bodies were established there. With the coming of the automobile, these factories were converted into automobile plants. The American system of mass production was introduced. The industry grew and Detroit grew with it. (4)Detroit today is the fifth largest city in the United States. Four Detroit automobile companies produce 96 percent of all American cars. Twenty thousand of these cars roll off Detroit assembly lines each day. (5) Some of the factories there never stop. They have three groups or “shifts” of workers. Each shift works eight hours and is relieved by a new shift, making all together a twenty-four-hour day. So Detroit has been called “The City of Three Shifts”. As a result, in the Ford plant it is possible to build an entire car in less than twenty-eight hours. In little more than a day, pure iron can be converted into a shiny new car of the latest model.
4. What is the main topic of the talk?
5. How do some of the factories there never stop?
6. What did the factories manufacture before being converted into automobile plants?
选项
A、They ask all workers to work all day long.
B、They have sufficient labor force.
C、They have installed the best equipment.
D、They have three shifts of workers.
答案
D
解析
事实细节题。根据“Some of the factories there never stop. They have three groups or ‘shifts’ of workers.”可知那里有些工厂 24 小时不停工是因为他们实行三班轮岗制。故 D 项符合题意。B 项只是说其劳动力充足,但并没有说明如何被利用,故与题意不符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3437098.html
相关试题推荐
[originaltext]Manypeoplebelievetheyaresupposedtodrinkeightglasses
[originaltext]M:Weseemtobehavingthisconversationoverandoveragain.W:
[originaltext]M:Weseemtobehavingthisconversationoverandoveragain.W:
[originaltext]M:Weseemtobehavingthisconversationoverandoveragain.W:
[originaltext]M:Haveyoufoundanapartmentyet?W:No.Weneedsuchalarges
[originaltext]M:Haveyoufoundanapartmentyet?W:No.Weneedsuchalarges
[originaltext]M:Haveyoufoundanapartmentyet?W:No.Weneedsuchalarges
[originaltext]M:Haveyoufoundanapartmentyet?W:No.Weneedsuchalarges
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyofferg
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyofferg
随机试题
Isincerely______himtomakegreatprogresswithhisnewworkinashorttime.
AmazinglyfortheBritish,wholovequeues,thereisnoformalline-up--t
Anewstudyhasdrawnableakpictureofculturalinclusivenessreflectedin
[originaltext]M:Say,Lisa,whatshowareyouwatching?W:AnoldJapanesefilm
编辑加工整理时要尊重作者,下列做法中不符合这个原则的是( )。A.把公元年份的
图示单层钢筋混凝土厂房平面布置图,下列做法错误的是( )。 A.采用等距布置
施工质量事故处理的依据有(??)。A.有关质量事故的观测记录、照片等
甲公司与乙合伙企业签订了一份二手车买卖合同,合同约定由甲公司于10月底将一辆已行
负债是指由企业过去的交易或者事项形成的,预期会导致经济利益流出企业的将来义务。(
(2020年真题)甲公司是国际知名汽油车制造商,该公司2020年预计随着环保理念
最新回复
(
0
)