首页
登录
职称英语
[originaltext] Route 66 was once very famous in America. It has been called
[originaltext] Route 66 was once very famous in America. It has been called
游客
2024-02-09
24
管理
问题
Route 66 was once very famous in America. It has been called "The Main Street of America. " The idea for Route 66 started in Oklahoma. Citizens there wanted to link their state with states to the east and west. By the 1920s, federal officials wanted to connect state roads to provide a shorter, faster way across the country. So a plan was developed to connect existing state roads into one long national highway. United States Highway 66 was established on November 11, 1926.(33)It was one of the first federal highways. It crossed 8 states. It was 3 800 km long. It passed through the center of many cities and towns. It crossed deserts, mountains, valleys and rivers. In the 1930s, people suffered through the Great Depression.(34)In Oklahoma, many poor families lost their farms because of dust storms. So they traveled west to California on Route 66 in search of a better life. In the 1950s, holiday travel brought more and more families out West to explore. Route 66 represented the spirit of movement and excitement. Later, people were getting fewer and fewer kicks on Route 66. By 1962, parts of the road were closed because they were in poor condition. The federal government was building bigger highways. Cars and trucks could travel at higher speeds. People started driving on these new interstate highways instead of the old Route 66. Finally, in 1985, Route 66 was officially removed from the national highway system.(35)People have formed groups to save parts of the old 66 and many of the interesting places to eat, stay and see along the way.
33. What do we learn about Route 66?
34. Why did Route 66 represent the spirit of movement and excitement?
35. What can be inferred from the passage?
选项
A、Because sports events were often held on Route 66.
B、Because route 66 was an exciting place for sightseeing.
C、Because cars and trucks could travel at high speeds on Route 66.
D、Because many people traveled there for a better life or exploration.
答案
D
解析
事实细节题。文中提到20世纪30年代美国经济大危机时期,俄克拉荷马州许多家庭因为沙尘暴失去了自己的农田,他们通过66号公路来到了加利福尼亚寻找更美好的牛活;20世纪50年代.假期旅游潮流的兴起使越来越多的家庭通过66号公路来西部探索,并由此推出66号公路代表着运动和激情。由此可知,66号公路代表着运动和激情的原因是很多人通过这条公路寻找更美好的生活或探险。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3436829.html
相关试题推荐
[originaltext]AsmalldogbroughtdisastertoasmallEnglishtownlastwee
[originaltext]SixtimesdefendingTourdeFranceWinnerLanceArmstrong(26)
[originaltext]Highindensebambooforestsinthemisty,rainymountainsof
[originaltext]W:Hi,Peter.M:Hi,Laura.W:Howwasyourfinal?M:Absolutely
[originaltext]W:Hi,Peter.M:Hi,Laura.W:Howwasyourfinal?M:Absolutely
[originaltext]W:Hi,Peter.M:Hi,Laura.W:Howwasyourfinal?M:Absolutely
[originaltext]Whileanewschooltermisabouttobegin,perhapsweshould
[originaltext]Whileanewschooltermisabouttobegin,perhapsweshould
[originaltext]Yourassignmentsthistermwillbetowritetwomajorresearc
[originaltext]Childhoodpovertyhasbothimmediateandlastingnegativeeffects
随机试题
Ican’tspeakJapanese,butIdowishI______.A、canB、couldC、hadD、spokeB本句是表
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuy
缺失,一向近中倾斜30°时,一般不宜做固定桥的原因是A.备牙时切割牙体组织过多
企业产品的竞争力,主要取决于产品自身的性价比。当企业的产品定价不再具有竞争力或质
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
表面活性剂能增加难溶性药物的溶解度是因为A.表面活性剂在界面作定向排列 B.表
合用下列药物可减少耐药性产生的是A、乙胺丁醇 B、青霉素 C、吡嗪酰胺 D
根据课程实施的主体的不同,可把课程分为() A.基础型课程、拓展型
某银行客户面临临时性资金短缺的情况时,商业银行的理财从业人员可以建议该客户开立(
A.二氧化钛 B.丙烯酸树脂Ⅱ号 C.丙二醇 D.司盘80 E.吐温80
最新回复
(
0
)