首页
登录
职称英语
[originaltext] The National Association of Colleges and Employers(NACE)colle
[originaltext] The National Association of Colleges and Employers(NACE)colle
游客
2024-02-09
25
管理
问题
The National Association of Colleges and Employers(NACE)collects information on the college job market. NACE’s latest survey in March found that employers expected to hire 22% fewer graduates this year than last year. It also showed that just one fifth of those who looked for jobs before graduation have got a job by now, which is compared to half of students who had looked for a job by this time two years ago Engineering and Accounting graduates were more likely to have started their job-hunting and to get a job. And these two are among the best-paid professions for people with just a college degree. So how can students increase their chances for a job? Ella at NACE says the most effective tool is a school’s career counseling centre. Counselors can help students with job applications and preparing for interviews. They also let students know about job openings and events like job recruitment fairs. They can also help first-year students decide what to study. Another way to look for a job is to do an internship. This is when a student gets experience in a position that may or may not be paid.(32)The latest NACE survey found that 73% of graduates who did get jobs had completed an internship. The group reported in March that employers expected to increase hourly wage offers for college interns by 5% from last year. But, because of the economy, employers reduced the number of internships available by 21%.
30. What is the speaker mainly talking about?
31. What can be inferred from NACE’s latest survey?
32. What do we know about an internship from the passage?
选项
A、The job market needs more graduates this year.
B、More students don’t want to work immediately after graduation.
C、It is more difficult to find a job this year for a graduate.
D、The employers don’t want to hire graduates because they want to save money.
答案
C
解析
推理判断题。短文中提到,NACE最近的调查显示今年的毕业生需求量比去年少22%,毕业前只有五分之一的学生找到了工作,而两年前的同一时间有二分之一的人找到了工作。由此可以推断,毕业生今年找工作更难。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3436734.html
相关试题推荐
Anewbookissuretobediscussed,and【B1】______,atcollegesthisfall.Th
[originaltext]Whileanewschooltermisabouttobegin,perhapsweshould
[originaltext]Whileanewschooltermisabouttobegin,perhapsweshould
[originaltext]Yourassignmentsthistermwillbetowritetwomajorresearc
[originaltext]Yourassignmentsthistermwillbetowritetwomajorresearc
[originaltext]Childhoodpovertyhasbothimmediateandlastingnegativeeffects
[originaltext]Childhoodpovertyhasbothimmediateandlastingnegativeeffects
[originaltext]M:Excuseme.Haveyoubeenwaitinglong?W:Abouttenminutes.M
[originaltext]M:Oh,Janna,you’reearly!I’mhappyyou’rehereearlytodaybec
[originaltext]W:Mywatchstoppedagain.AndIjustgotanewbattery.M:Whyd
随机试题
Directions:Inthefollowingtypeofquestion,twoquantitiesappear,onein
[originaltext]AdeadlyinfectiousoutbreaksweptthroughasmallcityinZa
AnarticlepublishedrecentlyintheprestigiousscientificjournalNaturei
11.______istheonlypredominatelyFrench-speakingterritoryinNorthAmerica.A、
[originaltext]W:Excuseme.Doyouhaveanykeysorcellphonesinyourpockets?
下列选项中,甲的行为构成无因管理的是( )。A.甲主动将摔倒在人行道上的老人扶
室外落地安装的变配电设施应有完好的围墙,墙的实体部分高度不应低于()米A.2.
关于早产,下述哪项叙述是错误的A.妊娠满28周至不足37周终止者 B.新生儿体
胆道梗阻时的粪便颜色为( )。A.鲜红色 B.暗红色 C.白色或灰白色
于梁、板钢筋绑扎的说法,正确的是()。A.梁的高度较小时,梁的钢筋宜在梁底
最新回复
(
0
)