首页
登录
职称英语
Becker had one occasional anxiety: the suspicion that he owned more than wou
Becker had one occasional anxiety: the suspicion that he owned more than wou
游客
2024-02-09
29
管理
问题
Becker had one occasional anxiety: the suspicion that he owned more than would fit comfortably into the case. The feeling, when it came, was the signal for him to throw something away or just leave it lying about. This was the automatic fate of his worn-out clothes for example. Having no use for choice or variety, he kept just a raincoat, a suit, a pair of shoes and a few shirts, socks and so on, no more in the clothing line. He bought and read many books, and left them wherever he happened to be sitting when he finished them. They quickly found new owners.
Becker was a professional traveler, interested and interesting. He was not one to "do" a country in a week or a city in three days. He liked to get the feel of a place by living in it, reading its newspapers, watching its TV and discussing its affairs. He always tried to make a few friends, if necessary even by stopping a suitable-looking person in the street and talking to him. It worked well in about one case in ten. Though Becker’s health gave him no cause for alarm, he made a point of seeing a doctor as soon as he arrived anywhere. "A doctor knows a place and its people better than anyone," he used to say. He never went to see a doctor, he always sent for one, that, he found, was the quickest way to gain confidences, which came out freely as soon as he mentioned that he was a writer.
Becker was an artist as well. He painted pictures of his places and, when he had gathered enough information, he wrote about them. He sold his work, through an agent, to newspapers and magazines. It was an agreeable sort of life for a good social mixer, lived nearly always in fine weather, and as Becker never stayed anywhere for long, he enjoyed the satisfying advantage of paying very little in tax. [br] Becker would see a doctor as he arrived at a new place because______.
选项
A、his health was in danger
B、he wanted to make friends with the doctor
C、he intended to get confidences from the doctor
D、he wanted to know the place and its people through the doctor
答案
D
解析
细节题。第二段第六、七句提到,尽管Becker的身体没有给他任何危险警号,但他决定每到一个地方必定去看医生。他认为医生比其他人都更了解当地的居民。由此可知,他看医生的目的是想通过医生了解当地居民。故答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3434359.html
相关试题推荐
OnEmploymentAnxiety1.目前很多大学生有就业焦虑症2.造成大学生们就业焦虑的原因3.为了缓解这种情况,我认为……
Eventhemostcommittedsinglepersonoccasionallyfeelsalone.Buttheynev
Eventhemostcommittedsinglepersonoccasionallyfeelsalone.Buttheynev
Eventhemostcommittedsinglepersonoccasionallyfeelsalone.Buttheynev
Eventhemostcommittedsinglepersonoccasionallyfeelsalone.Buttheynev
Eventhemostcommittedsinglepersonoccasionallyfeelsalone.Buttheynev
Eventhemostcommittedsinglepersonoccasionallyfeelsalone.Buttheynev
Beckerhadoneoccasionalanxiety:thesuspicionthatheownedmorethanwou
Beckerhadoneoccasionalanxiety:thesuspicionthatheownedmorethanwou
Beckerhadoneoccasionalanxiety:thesuspicionthatheownedmorethanwou
随机试题
【B1】[br]【B16】A、whenB、beforeC、afterD、whileB将食物加热当然是在吃饭之前,因此选介词before。
Doyourememberallthoseyearswhenscientistsarguedthatsmokingwouldki
Thegreatestbenefitofsciencehasbeen______.[br]Thesubjectofthispassa
Inafamilywheretherolesofmenandwomenarenotsharply【C1】______andwh
某客车与一辆小型货车在道路上行驶时,因道路过窄,发生刮擦事故,当事人对事实及成因
A.沙参、麦冬B.麦冬、牛膝C.玄参、天冬D.麦冬、生地E.天冬、当归天王补心丹
百日咳杆菌培养使用A.鲍-金培养基B.活性炭-酵母浸出液琼脂培养基C.巧克力培养
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
从1997年夏天开始,“北极霜”和“梦雪”两个外国品牌的冰淇淋在某市占有较大的市
乙未经甲授权,却以甲代理人的名义与善意第三人丙签订了买卖合同,甲知道乙的该行为后
最新回复
(
0
)