首页
登录
职称英语
[originaltext] It’s time to change the way you think about fat. For 30 years
[originaltext] It’s time to change the way you think about fat. For 30 years
游客
2024-02-08
71
管理
问题
It’s time to change the way you think about fat. For 30 years well-meaning diet experts have claimed that eating fat makes you fat. But in fact, fat, in and of itself, is not what is making you fat. Instead, it’s eating too much of the wrong kinds of fat. Fat is one of the body’s most basic building blocks. The average person is between 15 and 30 percent fat! The higher-quality the fat, the better your body will function. That’s because the body uses fat you eat to build cell walls. You have more than 100 trillion cells in your body, and every single one of them needs high-quality fat. How do you know if your cells are getting the fats they need? Your body sends signals when it’s not getting enough good fats. Take a look at the ingredients of your favorite packaged food. If your food list includes oils made from corn, soy or safflower, you are getting a low-quality fat. When the body puts these cheap fats to work, the cell walls are also under the common level. That means instead of flexible and responsive, cell walls are stiff and rigid. To ensure your body has the fats it needs to construct high-quality cell walls, you need to eat more good fats. Cell walls made from good fats are flexible, allowing cells to respond more quickly to messages. The best places to find good fats include cold-water fish, organic canola oil, Brazil nuts and sea vegetables.
19. What is the dated belief about fat?
20. What contribution does fat make to our body?
21. What will happen if we don t take enough good fats?
22. Where could we get good fats?
选项
A、People should take in less fat as they can.
B、It is the reason for people’s obesity.
C、It is useless for people’s health.
D、It adds a burden to people’s heart.
答案
B
解析
事实细节题。短文开头提到,过去30年里,饮食专家一直宣扬摄人脂肪会使人发胖。由此可知,以前人们认为脂肪是导致肥胖的原因。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3433243.html
相关试题推荐
[originaltext]Oneofthebiggestproblemsindevelopingcountriesishunger
[originaltext]Oneofthebiggestproblemsindevelopingcountriesishunger
[originaltext]Oneofthebiggestproblemsindevelopingcountriesishunger
[originaltext]Mostdogscanbetaughttotoleratecatsiftheirownersare
[originaltext]M:Itisgoodtohavesomecompanyforthedrive.It’salongway
[originaltext]W:Shallwecontinue,John?M:Yeah.After"time-out",I’menerge
[originaltext]W:Shallwecontinue,John?M:Yeah.After"time-out",I’menerge
[originaltext]Therearefourtypesofcollegedegrees,startingwiththeas
[originaltext]Anewfederalstudyshowsthatadultsmadelittleprogressin
[originaltext]Anewfederalstudyshowsthatadultsmadelittleprogressin
随机试题
【S1】[br]【S10】looked→looking
TelevisionSinceitsinventionin【1】______,
Thewomanintheoffice______nottohavemadetoomuchnoise.A、oughtB、needC、mu
对于专以拍摄明星隐私照片为职业的小报记者一般称为()A.堪的派 B.狗仔队
填土是指由人类活动而堆积的土,素填土应为()的土。A.由碎石、砂、粉土和黏性
回答有关摆式仪试验的测试问题。(1)下列有关路面抗滑性能的说法中,正确的有(
患者,男性,32岁。左上腹有钝性撞击史,伤后第5天患者无明显诱因突然出现剧烈腹痛
用于计算营养标签标示值的数据,至少需要( )次以上的检测结果。A.5 B.1
根据上图,下列说法不正确的是:A.参与最低生活保障人数不断上升,说明贫困人
甲、乙、丙共有一套房屋,其应有部分各为1/3。为提高房屋的价值,甲主张将此房的地
最新回复
(
0
)