首页
登录
职称英语
[originaltext] Fear and its companion pain are two of the most useful things
[originaltext] Fear and its companion pain are two of the most useful things
游客
2024-02-08
60
管理
问题
Fear and its companion pain are two of the most useful things that man and animals possess if they are used. If fire didn’t hurt when it burned, children would play with it until their hands were burned away.(19)Similarly, if pain existed but fear didn’t, a child could burn itself again and again because fear would not warn it to keep away from the fire that had burnt it before. Fear and pain are therefore two guards without which man and animals might soon die out.
(20)We suggested that fear ought to be properly used. If, for example, you never go out of your house because of the danger of being knocked down in the street by a car, you are letting fear rule you too much.(20)The important thing is not to let fear rule you, but instead, to use fear as your servant and guide.(21)Fear will warn you of dangers; then you have to decide what action to take.
(21)In many cases, you can take quick and successful action to avoid the danger. For example, you see a car coming straight towards you; fear warns you, you jump out of the way, and all is well. In some cases, however, you decide that there is nothing that you can do to avoid the danger. For example, you can’t prevent an airplane crashing into your house, and you may not want to live in a desert where there are no airplanes. In this case, fear has given you its warning, you have examined it and decided on your course of action, so fear of the particular danger is no longer of any use to you, and you have to try to overcome it.
19. What will probably happen if playing with fire causes pain but no fear?
20. How can fear be correctly used?
21. Why can people avoid dangers in time in many cases?
选项
A、Kids will never play with fire again.
B、Kids will bum themselves again and again.
C、People may become much stronger.
D、Human beings and animals may disappear soon.
答案
B
解析
题干考查的是如果玩火只会造成疼痛而不能引发恐惧,那么可能发生什么。对话中提到,如果只有疼痛没有恐惧的话,小孩子就会一次又一次地烧到自己却不知道要离火远点,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3432095.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hi,Sophia.I’vejustmovedintoanewapartment.Wouldyouli
[originaltext]M:Hi,Sophia.I’vejustmovedintoanewapartment.Wouldyouli
[originaltext]Afewmonthsago,ateamofinterviewersweresenttoschools
[originaltext]Afewmonthsago,ateamofinterviewersweresenttoschools
[originaltext]Anewplanforgettingchildrentoandfromschoolisbeings
[originaltext]Anewplanforgettingchildrentoandfromschoolisbeings
[originaltext]Goodafternoon,andwelcomeonceagainto"TheWorldWeNever
[originaltext]Goodafternoon,andwelcomeonceagainto"TheWorldWeNever
[originaltext]W:Goodmorning.WhatcanIdoforyou,sir?M:Goodmorning.I’v
[originaltext]W:Goodmorning.WhatcanIdoforyou,sir?M:Goodmorning.I’v
随机试题
WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewpl
[originaltext]MenandwomenintheUnitedStateswhowanttobecomedoctors
PassageFour[br]Whatisthebesttitleforthepassage?HowtheWalkieTalkieB
市场定位的策略不包括( )。A.对峙定位策略 B.避强定位策略 C.差异性
对于长期销售增长的企业,下列比率最适合作为判断公司是否需要银行借款依据的是(
共用题干 OldandActiveItiswell-knowntha
共用题干 一般资料:求助者,男性,28岁,职员。案例介绍:求助者家庭条件优越,
下列有关强调事项段的说法中,错误的是()。A.强调事项段是对已在财务报表中恰当
据下表资料,如果服用两药后的血压下降值服从正态分布,能否认为服用这两种降压药后,
关于丁卡因的作用说法正确的是A、穿透力弱 B、可用于表面麻醉 C、可用于浸润
最新回复
(
0
)