首页
登录
职称英语
[originaltext] Cell phone feels like a part of your body?(19)A global survey
[originaltext] Cell phone feels like a part of your body?(19)A global survey
游客
2024-02-08
37
管理
问题
Cell phone feels like a part of your body?(19)A global survey has found that most people can’t live without their mobiles, never leave home without them and, if given a choice, would rather lose their wallet. Calling mobile phones the "remote control" for life, market research firm Synovate’s poll said cell phones are so universal that by last year more humans owned one than did not.
Three-quarters of the more than 8,000 respondents polled online in 11 countries said they take their phone with them everywhere, with Russians and Singaporeans the most attached.(20)Some two-thirds of respondents go to bed with their phones nearby and can’t switch them off, even though they want to, because they’re afraid they’ll miss something.
"Mobiles give us safety, security and instant access to information. They are the number one tool of communication for us, sometimes even surpassing face-to-face communication. They are our connections to our lives," Jenny Chang, Synovate’s managing director in Taiwan, said in a statement.
(21)Mobiles have also changed the nature of relationships, with the survey finding nearly half of all respondents use text messages to talk with their beloved one, a fifth set up first-dates via text and almost the same number use the same method to end a love affair.
Apart from the obvious calling and texting, the top three features people use regularly on their mobile phones globally are the alarm clock, the camera and the games.
19. What is the finding of the global survey?
20. Why do some people go to bed without switching off mobile phone?
21. How have mobiles changed one’s life?
选项
A、Most people can bear the losing of their wallets but not cell phones.
B、Most people admit mobile phones are the "remote control" for life.
C、Most people must live with their mobile phones.
D、Most people owned more than one mobile phone.
答案
C
解析
本题询问全球调查的结果。原文开头部分提到,大多数人的生活离不开手机,从来不会不带手机出门。C)从另一面表达了与原文一致的意思,故为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3431961.html
相关试题推荐
[originaltext]ElizabethGladysDean,thelastremainingsurvivorofthesin
[originaltext]MarcoPolowasanItalianman,bornin1254.Hewasaworldt
[originaltext]NicaelHoltisaphilosophystudentfromthesoutherncoastal
[originaltext]W:Hi,Mike,doyouhaveaminutetospare?M:Yes,Sherry,howc
[originaltext]W:Hi,Mike,doyouhaveaminutetospare?M:Yes,Sherry,howc
[originaltext]M:Hi,Ashley,howisyourresearchgoingon?It’scomplicated.W
[originaltext]M:Hi,Ashley,howisyourresearchgoingon?It’scomplicated.W
[originaltext]M:Hi,Ashley,howisyourresearchgoingon?It’scomplicated.W
[originaltext]M:Thetelephonecompanysaysthattheycansendamanbetweenon
[originaltext]M:Thetelephonecompanysaysthattheycansendamanbetweenon
随机试题
Today,theworldwidewebcanbeusedbothto【C1】______informationandto
Languageswillcontinuetodiverse.EvenifEnglishweretobecometheunive
HistoricalBackground→TheepicpoemBeowulf,writteninOldEnglish,i
ItusedtobesaidthatEnglishpeopletaketheirpleasuresadly.Nodoubtth
[img]2019m9x/ct_eyyjsbm_eyyjsbreada_0166_201909[/img]Toparaphrase18th-cent
某码头横梁混凝土设计强度等级为C20,现采用回弹法测试其混凝土强度,共布置5个测
《咏月诗三首》原文 把酒问月 李白 青天有月来几时?我今停杯一
长期停运超过的断路器,在投入运行前应做例行试验,无异常后方可投
男性,34岁。1年前打篮球受伤后膝关节经常隐痛,检查发现:右膝前内侧关节间隙处有
关于和解的说法,正确的是()。A.和解达成的协议不具有法律效力 B.和解达成
最新回复
(
0
)