首页
登录
职称英语
[originaltext] This is the central district and it’s 11 o’clock at night tim
[originaltext] This is the central district and it’s 11 o’clock at night tim
游客
2024-02-08
25
管理
问题
This is the central district and it’s 11 o’clock at night time but if I put on my sunglasses it wouldn’t be too dark at all and that’s because there are lights everywhere. There’s a decorative lighting sign across the street at an old antique shop. It’s closed but there are one, two, three signs lit up and it’s the same thing all down the street.
(20)Now, researchers say that the signs are contributing to what is known as light pollution—you can tell by looking up into the sky. Not a single star in sight. In fact the sky is a light shade of grey because of the amount of light in the central district and(20)this is affecting people’s lives because above these businesses and signs are apartment blocks. So these lights are reflecting off the windows and bouncing into people’s homes. Christine Siu lives near the area. She says sometimes the lights are so bright that they make it hard for her to fall asleep.
Well,(21)researchers are asking businesses to dim their lights and to turn them off earlier in the evening except it’s not going to be an easy thing to do. Actually, many big cities are places where businesses can offer the same services or sell the same products side-by-side.
(22)The only way they can distinguish themselves from their competitors is through these decorative lighting signs to grab customers’ attention. The bigger, the brighter, the better. Some big cities are known to be places that never sleep. Well now it seems that’s because they never allow the sky to go dark.
20. What does the speaker say is affecting people’s lives?
21. What are researchers asking businesses to do?
22. Why do the businesses turn on the decorative lighting signs?
选项
A、Remove the lights above the apartment blocks.
B、Turn the lights on late at night.
C、Replace the lights with energy-saving ones.
D、Turn the lights off earlier in the evening.
答案
D
解析
题干询问研究者们要求商家怎么做。短文中提到,研究者们要求商家把灯调暗,并且在晚上早点儿关灯,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3431896.html
相关试题推荐
[originaltext]Thisisthecentraldistrictandit’s11o’clockatnighttim
[originaltext]W:Jim,Ihaven’tseenyouforalongtime.Howareyourecently?
[originaltext]W:Jim,Ihaven’tseenyouforalongtime.Howareyourecently?
[originaltext]W:It’salovelyday,isn’tit?M:Yes,niceandsunny,withafr
[originaltext]W:You’realwaysworkingaroundthehouseonweekends.Youmuste
[originaltext]W:You’realwaysworkingaroundthehouseonweekends.Youmuste
[originaltext]W:You’realwaysworkingaroundthehouseonweekends.Youmuste
[originaltext]W:You’realwaysworkingaroundthehouseonweekends.Youmuste
[originaltext]Americansusuallyconsiderthemselvesafriendlypeople.Their
[originaltext]Americansusuallyconsiderthemselvesafriendlypeople.Their
随机试题
Asoccerrefereesuspended(吊销执照)forscoringagoalwhiletakingchargeof
WhileAshopping,peoplesometimescan’thelpBpersuadingintoCbuyingsomething
HeseemsnottohavegraspedwhatImeant,_______greatlyupsetsme.A、itB、whic
根据《生产安全事故报告和调查处理条例》的相关规定,施工单位负责人接到生产安全事故
患者从事蓄电池生产多年,近来头昏,无力,肌肉关节酸痛,记忆力减退,时有便秘,腹部
相关系数的大小范围为()。A.0和1之间 B.+1和-1之间 C.-1和0
支撑桁架中斜杆bC采用单角钢截面,最适合的截面形式为?( )A、1∟63×5,
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
关于地役权,下列表述正确的是()。A.当事人应当采用书面形式订立地役权合同 B
当专项风险等级为()级且无法降低时,必须提高现场防护标准,并视情况开展第三方施
最新回复
(
0
)