首页
登录
职称英语
On the Dropping Number of College Entrance Exam Takers1.很多人认为参加高考的人数减少不是一件坏事2.
On the Dropping Number of College Entrance Exam Takers1.很多人认为参加高考的人数减少不是一件坏事2.
游客
2024-02-07
67
管理
问题
On the Dropping Number of College Entrance Exam Takers
1.很多人认为参加高考的人数减少不是一件坏事
2.但也有人认为高考仍是学生脱颖而出的最好途径
3.我的看法
选项
答案
In recent years, quite a few students decide to give up the college entrance examination. Many people believe the declining candidate number is not a bad thing, and it actually reflects students’ changed attitudes—they no longer cling to this examination for a better future. Moreover, it is good to relieve the employment pressure.
However, there are different voices. Opponents believe that the declining exam candidate number is not necessarily a good thing. Strictly speaking, the national college entrance examination remains the best way for students to stand out. One more thing which deserves consideration is that the drop of students taking college entrance exam is not the radical solution to the problem of employment.
To my mind, the drawbacks overweigh the advantages. Undoubtedly, the college entrance examination in China is still the principal approach for talent selection. The drop in candidate number will bring many negative impacts on the country’s future development rather than guarantee less employment pressure. Consequently, the drop of students taking college entrance exam is truly not a good thing.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3429757.html
相关试题推荐
Womenareonthevergeofoutnumberingmenintheworkforceforthefirstti
Womenareonthevergeofoutnumberingmenintheworkforceforthefirstti
Averyimportantworldproblemistheincreasingnumberofpeoplewhoactual
Averyimportantworldproblemistheincreasingnumberofpeoplewhoactual
Averyimportantworldproblemistheincreasingnumberofpeoplewhoactual
汉语是中国汉民族使用的语言,汉语历史悠久,在3000多年前就有了相当成熟的文字。汉语有超过12亿的使用者,是使用人数最多的语言之一,除了中国,新加坡、
TheSpanishGovernmentissoworriedaboutthenumberofyoungadultsstill
TheSpanishGovernmentissoworriedaboutthenumberofyoungadultsstill
TheSpanishGovernmentissoworriedaboutthenumberofyoungadultsstill
Isuggested______(他使自己适应)thenewenvironmentincollege.heshouldadapthimself
随机试题
阅读下面对话,根据其内容写一篇有关Mary去肯尼亚旅行的短文。要求:1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点;2.用你自己的语言表达,可改写对话中
Thenewofficeblockoccupies______.[originaltext]OurFirm,togetherwitht
Theschoolauthorityagainststudents’smokingbothintheclassroomsandathom
Musiccomesinmanyforms;mostcountrieshaveastyleoftheirown.【C1】____
Youneedalocalbankaccounttousethis.[br]Youcanavoidacommissionfeei
Youmayrelyuponitthatwecancontactyournearestrelative______anyaccide
中医的“证”包括A.邪正关系 B.病变原因 C.病变部位 D.病变性质
根据劳动争议调解仲裁法律制定的规定,下列劳动争议中,劳动仲裁机构作出的仲裁裁决,
关于水泥的技术要求,属于选择性指标的是()。A.体积安定性 B.细度
患儿,2岁。百日咳后持续发热半月余,体温在38℃左右。易倦纳差,消瘦,近1周头痛
最新回复
(
0
)