首页
登录
职称英语
With 10,600 bicycles in circulation, Paris city officials are hoping the pro
With 10,600 bicycles in circulation, Paris city officials are hoping the pro
游客
2024-02-06
42
管理
问题
With 10,600 bicycles in circulation, Paris city officials are hoping the program will provide people with more environmentally friendly transportation.
It seems both Parisians and tourists are taking advantage of the program. Since its launch a little over two weeks ago, Velib has already seen almost half a million rentals. And, with the addition of 10,000 more bikes and 700 more stations in the next 12 months, city officials expect at least 200,000 regular users by year end.
Parisian Olivier Bioret has already gone for a spin on one of Velib’ s vehicles and plans to make use of them more often. "It’s a real pleasure—when, like me, you don’t have space enough in your flat to have your own bike—to be able to discover, to cross Paris and not have to take the subway," he said.
As a socialist and longtime green activist, Mayor Bertrand Delanoe regards Velib as just a part of his plan to reduce car traffic and, thus, lower pollution by 2020. Apart from its environmental benefits, Velib is also being praised as a way of collecting money for the city, for all the money from rentals goes to the city government.
Paris is not alone in its attempt to profit from the power of the bicycles. Across the globe, cities such as Barcelona, which stated its bike-share program in March with 1,500 vehicles and 100 stations, and New York, which launched a five-day trial program last month, are using bicycles as a way to cut back on both traffic and pollution.
However, it remains to be seen whether people’ s acceptance of these programs is simply a passing fashion or whether this movement has the power to take root and transform the face of public transportation around the world. [br] According to the passage, what is TRUE about the program?
选项
A、In this program, people rent bicycles.
B、People will abandon it after 12 months novelty.
C、It merely contributes to the environment.
D、It is exclusive to local residents.
答案
A
解析
细节题。由第二段“Velib has already seen almost half a million rentals.And.with the addition of 10,000 more bikes and 700 more stations in the next 12 months.cityofficials expect at least 200,000 regular users by year end.”即Velib已经接收到了50万的租金,正在准备增加自行车和车站的数量,希望年底可以有20万的固定用户,故A正确,B错误。由第四段“Velib is also being praised as a way of collecting moneyfor the city,for all the money from rentals goes to the city government.”可知这个项目还对政府财政收入也有帮助,故C错误。由第二段第一句“It seems both Parisiansand tourists are taking advantage of the program.”可知本地人和游客都可以在项目中受益,故D错误。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3426170.html
相关试题推荐
Housingofficialssaythatlatelytheyarenoticingsomethingdifferent:stu
Housingofficialssaythatlatelytheyarenoticingsomethingdifferent:stu
Housingofficialssaythatlatelytheyarenoticingsomethingdifferent:stu
Housingofficialssaythatlatelytheyarenoticingsomethingdifferent:stu
Housingofficialssaythatlatelytheyarenoticingsomethingdifferent:stu
Housingofficialssaythatlatelytheyarenoticingsomethingdifferent:stu
Housingofficialssaythatlatelytheyarenoticingsomethingdifferent:stu
Housingofficialssaythatlatelytheyarenoticingsomethingdifferent:stu
Housingofficialssaythatlatelytheyarenoticingsomethingdifferent:stu
With10,600bicyclesincirculation,Pariscityofficialsarehopingthepro
随机试题
PrimaryColorsThemoviePrimaryColorsisaboutagrey-
A—AcquisitioncostJ—CreditlevelB—ActualcostsK—Customerrelationshipmanagem
Shewas(promotion)______frommajortocaptain.promoted她从少校被提升为上校。本题考查被动语态的用法。
耐火等级为一、二级的Ⅳ类修车库和停放车辆不大于()辆的I、Ⅱ级耐火等级的
A.色散力 B.色散力、诱导力 C.色散力、诱导力、取向力 D.色散力、诱
3周岁小儿按公式计算,身长体重应该是A.身长85厘米、体重12公斤 B.身长9
(2016年真题)协助客户完成风险承受能力测试并细致解释测试结果属于()。
下列哪一项不属于合格理财师的标准()A.品德 B.资格认证 C.专业
王某与其子王甲进城卖西瓜,中午12时以张某为首的一伙当地无业青年强拿王某车上的西
甲公司由于受国际金融危机的不利影响,决定对乙事业部进行重组,将相关业务转移到其他
最新回复
(
0
)