首页
登录
职称英语
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
游客
2024-02-05
44
管理
问题
When couples get married, they usually plan to have children. Sometimes, however, a couple can not have a child of their own. In this case, they may decide to adopt a child. In fact, adoption is very common today. There are about 60,000 adoptions each year in the United States alone. Some people prefer to adopt infants, others adopt older children. Some couples adopt children from their own countries. Others adopt children from foreign countries. (7) In any case, they all adopt children for the same reason: they care about children and want to give their adopted child a happy life. Most adopted children know that they are adopted. Psychologists and child-care experts generally think this is a good idea. However, many adopted children or adoptees have very little information about their biological parents. (8)As a matter of fact, it is often very difficult for adoptees to find out about their birth parents, because the birth records of most adoptees are usually sealed. The information is secret, so no one can see it. Naturally, adopted children have different feelings about their birth parents. Many adoptees want to search for them, but others do not. (9)The decision to search for birth parents is a difficult one to make. Most adoptees have mixed feelings about finding their biological parents. (10)Even though adoptees do not know about their natural parents, they do know that their adopted parents want them, love them and will care for them.
7. According to the speaker, why do some couples adopt children?
8. Why is it difficult for adoptees to find out about their birth parents?
9. Why do many adoptees find it hard to make the decision to search for their birth parents?
10. What can we infer from the passage?
选项
A、Early adoption makes for closer parent-child relationship.
B、Most people prefer to adopt children from overseas.
C、Understanding is the key to successful adoption.
D、Adoption has much to do with love.
答案
D
解析
推理判断题。文章最后提到,即使被收养的孩子对生身父母不了解,但他们知道养父母需要他们,爱他们并会照顾他们。故答案选 D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3425363.html
相关试题推荐
[originaltext]Scientistshavelongthoughtabouttheideaofreplacingadi
[originaltext]Scientistshavelongthoughtabouttheideaofreplacingadi
[originaltext]MoreandmoreAmericanshavebeenleavingtheircarsathome
[originaltext]America’snationalsymbol,thebaldeagle,almostwentextinc
[originaltext]America’snationalsymbol,thebaldeagle,almostwentextinc
[originaltext]W:Didn’tyouwriteapaperaboutAlbertKahnlastsemester?M:Y
[originaltext]W:Didn’tyouwriteapaperaboutAlbertKahnlastsemester?M:Y
[originaltext]W:Areyougoingtofindajobagainthissummer?M:Yes,ofcour
[originaltext]W:Areyougoingtofindajobagainthissummer?M:Yes,ofcour
[originaltext]M:Idon’twanttobuythebookProf.Smithtoldustoreadfort
随机试题
Sometimes,anoldstorycouldbesomeaningfulthatpeoplecanlearnalotfrom
WelcomeSpeech1.Roomallocation.Roomnumber
下列费用项目中,属于建筑安装工程企业管理费的有()。A:养老保险费 B:管理
以解毒消痈,化痰散结,活血祛瘀为主要功用的方剂是( )。A.四妙勇安汤 B.
治理通货膨胀首先要控制需求,紧缩总需求的政策包括()。 ①紧缩性的消费政策
堰顶高程的确定,取决于施工期水位及围堰的()。A、种类 B、材料 C、
购买社会服务提高群众满意度 一般来说,一个城市越发达,开放程度越高,生活
溃疡性结肠炎患者应限制摄入的食品是A.维生素类食品 B.乳制品 C.流质饮食
下列选项中,用于衡量职业判断质量的因素有()。A.决策一贯性和稳定性 B
收入能够导致企业所有者权益增加,但导致所有者权益增加的不一定都是收入。( )
最新回复
(
0
)