首页
登录
职称英语
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
游客
2024-02-05
77
管理
问题
When couples get married, they usually plan to have children. Sometimes, however, a couple can not have a child of their own. In this case, they may decide to adopt a child. In fact, adoption is very common today. There are about 60,000 adoptions each year in the United States alone. Some people prefer to adopt infants, others adopt older children. Some couples adopt children from their own countries. Others adopt children from foreign countries. (7) In any case, they all adopt children for the same reason: they care about children and want to give their adopted child a happy life. Most adopted children know that they are adopted. Psychologists and child-care experts generally think this is a good idea. However, many adopted children or adoptees have very little information about their biological parents. (8)As a matter of fact, it is often very difficult for adoptees to find out about their birth parents, because the birth records of most adoptees are usually sealed. The information is secret, so no one can see it. Naturally, adopted children have different feelings about their birth parents. Many adoptees want to search for them, but others do not. (9)The decision to search for birth parents is a difficult one to make. Most adoptees have mixed feelings about finding their biological parents. (10)Even though adoptees do not know about their natural parents, they do know that their adopted parents want them, love them and will care for them.
7. According to the speaker, why do some couples adopt children?
8. Why is it difficult for adoptees to find out about their birth parents?
9. Why do many adoptees find it hard to make the decision to search for their birth parents?
10. What can we infer from the passage?
选项
A、Early adoption makes for closer parent-child relationship.
B、Most people prefer to adopt children from overseas.
C、Understanding is the key to successful adoption.
D、Adoption has much to do with love.
答案
D
解析
推理判断题。文章最后提到,即使被收养的孩子对生身父母不了解,但他们知道养父母需要他们,爱他们并会照顾他们。故答案选 D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3423996.html
相关试题推荐
[originaltext]Recentlysomeresearchersconductedaninterestingcasestudy
[originaltext]Recentlysomeresearchersconductedaninterestingcasestudy
[originaltext]OnewintereveningMr.Blakewasdrivinginhiscaralongan
[originaltext]OnewintereveningMr.Blakewasdrivinginhiscaralongan
[originaltext]WhenIraqtroopsblewuphundredsofKuwaitioilwellsatthe
[originaltext]M:Doyouthinkyoungpeoplearegiventoomuchfreedomnowadays,
[originaltext]M:Doyouthinkyoungpeoplearegiventoomuchfreedomnowadays,
[originaltext]M:Doyouthinkyoungpeoplearegiventoomuchfreedomnowadays,
[originaltext]M:Doyouknowwhathappenedtometoday?Iwassoembarrassed.W
[originaltext]W:IsuggestwetakeLindawithus.Whatdoyouthink?M:Whatev
随机试题
A、Thenumberofprotectedsiteswouldincreaseto54.B、Theprotectedvegetation
下列账户中反映流动资产的账户有()。A.“应收账款”账户 B.“应付利息”账户
下列行政制裁中属于行政处分的是()。A.罚款 B.拘留 C.吊销
固定桥的固位作用主要来自A.咬合平衡 B.基牙的健康 C.黏固剂的黏着力
关于定期检查的主要工作,以下描述错误的是()。A.记录各部件缺损状况并做出
20.相差高频保护当线路两端电流相位相差180时,保护装置就应动作。
下列哪种化合物在体内可直接合成胆固醇A.α-酮戊二酸 B.苹果酸 C.丙酮酸
会计人员违反职业道德情节严重的,应吊销其会计从业资格证书,下列不属于法定情形的是
在生产过程中形成的呼吸性粉尘是指( )。A.能随呼吸进入人体并沉积于呼吸道的粉
某施工单位将自有办公楼向银行进行抵押贷款并办理登记,银行对该办公楼的权利属于(
最新回复
(
0
)