首页
登录
职称英语
[originaltext] Life on earth depends on the sun. Day after day we see its li
[originaltext] Life on earth depends on the sun. Day after day we see its li
游客
2024-02-02
49
管理
问题
Life on earth depends on the sun. Day after day we see its light and feel its warmth, but we do not often consider their origin Yet there are many remarkable things about the sun. One is its distance from the earth. This is about 93 million miles. A journey of this distance, even if it could be made, would take several hundred years even in the fastest rocket.
The sun makes us feel hot, even at a distance of 93 million miles. This is not surprising. The temperature on the sun is about 10,000 degrees Fahrenheit But we receive only a small part of the heat. The total heat of the sun could melt a column of ice two and a quarter miles thick and 93 million miles high in a second.
The brightness of the sun is equally astonishing. As we said earlier, we receive only a very small part of the sun’s heat. We also receive only a very small part of its light. This is sufficient for the growth of trees and plants, and for the existence of living creatures on earth. Too much heat and light would destroy the balance of life. The heat and light from the sun come in just the right quantities for life on earth.
23. What remarkable things are mentioned in the passage?
24. What is the temperature on the sun?
25. Which of the following is true according to the passage?
选项
A、The sun casts its light to millions of other stars.
B、Most of the sun’s heat and light are received on the earth.
C、More resources from the sun will make the earth even prosperous.
D、Appropriate amount of heat and light makes life on the earth possible.
答案
D
解析
“尾巴题”。D是对最后两句的同义表达,也是本文的主题。A、C未提及;B与文中两次提及的信息“我们只接收了少部分来自太阳的热量”相反。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3416492.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
随机试题
Readtheinformationaboutthecommunicationofinformationinbusiness.Choose
OnDialectalTVProgramsThereismuchdiscussionto
In1993,womenheld46percentofthepayingjobsintheUnitedStates.[br]In
[originaltext]W:Thankyou,thankyouandwelcometoeveryone’sfavoritegames
当旅游车到达机场(车站、码头)后,地陪应做好的工作有()等。A.协助旅游者下车
阿托品抗休克作用的机制是A.收缩血管,增加外周阻力 B.扩张血管,改善微循环
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
我国加强和创新社会管理的总要求有()。 A.最大限度激发社会创造活力B.最大
在建筑工程保险合同中,可能被约定为特种风险而载明赔偿限额的是()。 A.地震、
在非上市公司股权激励中,业绩股份来源主要包括()A.从二级市场购买股票 B
最新回复
(
0
)