首页
登录
职称英语
[originaltext] Hundreds of residents and holidaymakers along southern Austra
[originaltext] Hundreds of residents and holidaymakers along southern Austra
游客
2024-02-02
38
管理
问题
Hundreds of residents and holidaymakers along southern Australia’s popular Great Ocean Road were forced to move out on Thursday as hot, windy weather threatened to recharge bushfires that destroyed more than 100 homes on Christmas Day.
Residents in three coastal towns in the popular holiday area were advised to leave their homes as temperatures were forecast to reach a high of almost 40 degrees Celsius. The hot summer weather threatened to expand fires that have been burning for almost two weeks.
The fires were started by a lightning strike on Dec. 19 and continue to burn and spread. The Country Fire Authority estimates the fire has burnt out more than 25 square kilometers of land. Authorities estimate that 116 homes were destroyed by the fires on Christmas Day.
The Great Ocean Road is one of Australia’s biggest tourist draws with its spectacular scenery and unusual offshore rock formations. Parts of the road remained closed to traffic on Thursday during what is typically one of its busiest times of the year.
5. What happened on Australia’s Great Ocean Road on Thursday?
6. Why should the local residents leave their homes?
7. When did the bushfires start?
选项
A、A lightning strike started the fires.
B、The Great Ocean Road attracted many tourists.
C、Traffic was very busy on Christmas Day.
D、Residents were forced to leave their homes.
答案
D
解析
新闻一开始就提到当地居民在周四被迫迁出(were forced to move out),D项中的leavetheir home与新闻中的move out同义.故为答案。A项“雷击引发了林区火灾”在新闻中有提到,但发生时间是12月19日,新闻中并没有提到是星期几。B项“The Great Ocean Road吸引了很多游客”与问题所问无关。C项中的“交通繁忙”在新闻中提到的是在以往圣诞期间繁忙,现在交通已经关闭,故C项错误。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3416472.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
随机试题
[audioFiles]audio_eusm_j01_057(20099)[/audioFiles]A、Whatthatthingis.B、Howl
WhentheUnitedStatesCongresscreatedYellowstoneNationalParkin1872,t
北京秋天的下午,我偶尔去菜市场采买。以前,北京的四季,不但可以从天空的颜色和植物的生态上分辨出来,还可以从市场上的蔬菜和水果上分辨出来。但现在的北京,由
[originaltext]M:Manypeopleseemtobeonadiet.Haveyounoticedthat,Anna?
Shefeltkeenlythrilled______(一想到要见他).atthethoughtofmeetinghimatthethou
A.利尿止汗 B.补肾涩精 C.清热生津 D.养肝明目 E.托毒生肌黄芪
IwasshockedwhenIsawthesizeofthe
位于糖酵解、糖异生、磷酸戊糖途径、糖原合成及糖原分解各条代谢途径交汇点的化合物是
A.阿米替林 B.马普瑞林 C.帕罗西汀 D.氯贝胺 E.米氮平属于去甲
下列疾患不会造成舌乳头萎缩的是A.扁平笞藓 B.天疱疮 C.地图舌 D.
最新回复
(
0
)