首页
登录
职称英语
[originaltext] Every day, people come into contact with thousands of chemica
[originaltext] Every day, people come into contact with thousands of chemica
游客
2024-02-02
56
管理
问题
Every day, people come into contact with thousands of chemicals. These chemicals are said to be harmless to human health.(1)In fact. the chemicals are considered so safe that we wash with them. We put them on our bodies and even on our faces. Other chemical products are used throughout our homes. By the time you walk out your front door, you have already been exposed to thousands of chemicals.
On its own, each chemical seems harmless. But in combination with other chemicals, they may become deadly. That is the finding of a two-year study by a task force of scientists.(2)The task force was told to investigate the cancer-causing probability of chemical mixtures. Their job was to study the cancer-causing potential of 85 chemicals. All 85 are said to be common in the environment. They explain that chemicals have the potential, or ability, to form dangerous mixtures.
1. How do people see chemicals in life?
2. What is the scientists’ task?
选项
A、They are safe in daily use.
B、They can be put on skins except faces.
C、No chemicals should be used in daily life.
D、Children should not use them.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3415718.html
相关试题推荐
Nooneknowsexactlyhowmanydisabledpeoplethereareintheworld,but【C1
Nooneknowsexactlyhowmanydisabledpeoplethereareintheworld,but【C1
Nooneknowsexactlyhowmanydisabledpeoplethereareintheworld,but【C1
Nooneknowsexactlyhowmanydisabledpeoplethereareintheworld,but【C1
Nooneknowsexactlyhowmanydisabledpeoplethereareintheworld,but【C1
SinceearlycolonialtimesAmericanpeoplehaveshownagreatconcernfored
SinceearlycolonialtimesAmericanpeoplehaveshownagreatconcernfored
SinceearlycolonialtimesAmericanpeoplehaveshownagreatconcernfored
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesand
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesand
随机试题
Thegroom’shand______thesoftmaneofthehorse.A、struckB、provokedC、fondled
Onecoldwinterday,apoorboywhowastryingtopayhiswaythroughschoolbys
BarackandMichelleObamaunderstandtheheavyburdenofstudentloandebt.
某设备工程项目,业主委托某设备监理单位进行全过程监理。设计完成后,业主通过招标将
A.苯妥英钠 B.苯巴比妥 C.乙琥胺 D.卡比多巴 E.维生素B癫痫大
基金监管的首要目标是( )。A.保护投资人的合法权益 B.保证市场的公平、效
共用题干 "HappyBirthdaytoYou"Themainpr
根据《城市房地产管理法》,下列关于土地使用制度叙述中正确的是()。A.以划拨
社区能够满足社区居民生活、心理、情感、社交等多元化的需求,因此,社会工作者会重点
关于单利利息和复利利息的表述,正确的有()。A:在投资分析中,一般采用单利计息
最新回复
(
0
)