首页
登录
职称英语
What makes Americans spend nearly half their food dollars on meals away from
What makes Americans spend nearly half their food dollars on meals away from
游客
2024-02-02
90
管理
问题
What makes Americans spend nearly half their food dollars on meals away from home? The answers lie in the way Americans live today. During the first few decades of the twentieth century, canned and other convenience foods freed the family cook from full-time duty at the kitchen range. Then, in the 1940s, work in the wartime defense plants took more women out of the home than ever before, setting the pattern of the working wife and mother.
Today about half of the country’s married women are employed outside the home. But, unless family members pitch in with food preparation, women are not fully liberated from that chore. Instead, many have become, in a sense, prisoners of the completely cooked convenience meals. It is easier to pick up a bucket of fried chicken on the way home from work or take the family out for pizzas or burgers than to start opening cans or heating up frozen dinners after a long, hard day.
Also, the rising divorce rate means that there are more single working parents with children to feed. And many young adults and elderly people, as well as unmarried and divorced mature people, have been alone rather than as part of a family unit and don’t want to bother cooking for one.
Fast food is appealing because it is fast, it doesn’t require any dressing up, it offers a "fun" break in the daily routine, and the expense of money seems small. It can be eaten in the car— sometimes picked up at a drive-in window without even getting out—or on the run. Even if it is brought home to eat, there will never be any dirty dishes to wash because of the handy disposable wrappings. Children, especially, love fast food because it is finger food, no struggling with knives and forks, no annoying instructions from adults about table manners. [br] People who live alone prefer not to cook at home on the ground that_____.
选项
A、they are too busy working to think of cooking
B、they consider cooking for one person is too troublesome
C、they think eating outside from time to time is enjoyable
D、they want to share every meal with the friends
答案
B
解析
解题的关键是理解第3段结尾的and don’t want to bother cooking for one,虽然文中并无使用明显的解释因果关系的词语,但and事实上表明了隐含的因果关系,引出的并列句解释了上文提到的独居者不愿自己做饭的原因。选项A、C、D并无原文依据。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3415235.html
相关试题推荐
[originaltext]Americansusuallyconsiderthemselvesafriendlypeople.Their
Americansbelievethatindividualsmustlearnto【B1】_______themselvesorri
Americansbelievethatindividualsmustlearnto【B1】_______themselvesorri
Americansbelievethatindividualsmustlearnto【B1】_______themselvesorri
Americansbelievethatindividualsmustlearnto【B1】_______themselvesorri
Americansbelievethatindividualsmustlearnto【B1】_______themselvesorri
Americansbelievethatindividualsmustlearnto【B1】_______themselvesorri
[originaltext]Americansgetsomeoftheirnewsandentertainmentfrompubli
[originaltext]Americansgetsomeoftheirnewsandentertainmentfrompubli
JusticeisoneofthemostpopularcoursesinHarvard’shistory.Nearlyonet
随机试题
•Readtheletterbelowfromanagencyprovidingtemporarystaffforcompanies.
(1)TheexcavatedroomsoftheFullonicaofStephanuswoolfactoryarehomet
Today’skindergartenersareheavierthankidsbroughtupinthe1970sand19
A.1/2 B.2 C.1 D.0
特发性血小板减少性紫癜(ITP)最主要的发病机制是A.凝血功能异常B.自身免疫引
违约责任是指合同当事人不履行或不适当履行合同,应依法承担的责任。与其他责任制度相
共用题干 TightenedVisaRegulationsAccordin
下面四个图形中,只有一个是由上面的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
A.属Ⅰ型超敏反应性疾病 B.属Ⅱ型超敏反应性疾病 C.属Ⅲ型超敏反应性疾病
下列关于境外经营的处置的说法中正确的有()。A.企业可能通过出售、清算、返
最新回复
(
0
)