首页
登录
职称英语
[originaltext] When people think of carrots, they usually picture in their m
[originaltext] When people think of carrots, they usually picture in their m
游客
2024-02-01
86
管理
问题
When people think of carrots, they usually picture in their mind a vegetable that is long, thin and orange. But carrots come in many different sizes and shapes. And not all carrots are orange. For example, Paris Market carrots are about 5 centimeters around. Imperator carrots are thin and about 25 centimeters long. And Belgian White carrots are, as their name suggests, white. Weather, soil conditions and age will affect the way carrots taste. According to experts, warm days, cool nights and a medium soil temperature are the best conditions for growing carrots that taste great. Carrots need time to develop their full sugar content. This gives them their taste. If they are harvested too early, they will not have enough sugar.(19)But carrots lose their sweetness if you wait too long to pull them from the ground.(20)The best way to judge if a carrot is ready to be harvested is by its color. Usually, the brighter the color is, the better the taste.(21)Many people do not know that carrots can be grown during winter months. If the winter is not cold enough to freeze the ground, you can grow and harvest carrots the same way as during summer months. If the ground does freeze in your part of the world, simply cover your carrot garden with a thick layer of leaves or straw.
19. What may happen if we wait too long to pull carrots from the ground?
20, How can people know if the carrot is harvested?
21. What can be inferred about carrots from the passage?
选项
A、They don’t taste good.
B、They turn to white.
C、They are small and thin.
D、They will freeze to death.
答案
A
解析
本题问的是如果过了很久才收获胡萝卜的话有什么后果。短文中提到,如果不及时收获的话,胡萝卜就会失去甜味,即这样的胡萝卜不好吃。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3413256.html
相关试题推荐
[originaltext]Ihadjustgonetobedafteraveryharddaywhenthephoner
[originaltext]Ihadjustgonetobedafteraveryharddaywhenthephoner
[originaltext]Ihadjustgonetobedafteraveryharddaywhenthephoner
[originaltext]ChildrenintheUnitedStatesareexposedtomanyinfluences
[originaltext]ChildrenintheUnitedStatesareexposedtomanyinfluences
[originaltext]W:Goodmorning.CanIhelpyou?M:Yes,I’dliketogetsomeins
[originaltext]W:Bill,isthatreallyyou?Ihaven’tseenyouformonths.M:H
[originaltext]M:Remember,youpromisedtohelpmewithmyhomeworkforEnglish
[originaltext]M:Remember,youpromisedtohelpmewithmyhomeworkforEnglish
[originaltext]M:Remember,youpromisedtohelpmewithmyhomeworkforEnglish
随机试题
Althoughonemightnotthinksofromsomeofthecriticismofit,advertisin
Note-takinginLecturesbForlisteners,note-tak
下列关于影响长期偿债能力的说法正确的是( )A.长期经营租赁不影响资产负债率,
关于创伤性休克下列不合理的是A.快速补充血容量 B.适当使用镇静剂 C.对症
最重要的门、腔静脉交通支是A.腹膜后交通支 B.直肠下段、肛管交通支 C.胃
某在建工程于2014年4月1日开工,2015年4月30日因故停工,2015年6月
根据《关于贯彻<国务院关于深化改革严格土地管理的决定>的通知》的规定,凡调整城市
下列能够反映借款人盈利能为的比率是()。A:效率比率B:杠杆比率C:流动比率
在分析龋病的人群分布中性别因素时,吴老师关于恒牙女性高于男性的正确解释是A.女性
按照三次产业分类法,下列选项中属于第一产业的是()。A.林业 B.制造业
最新回复
(
0
)