首页
登录
职称英语
[originaltext] An Australian furniture company is recalling one of its popul
[originaltext] An Australian furniture company is recalling one of its popul
游客
2024-02-01
71
管理
问题
An Australian furniture company is recalling one of its popular dining chairs after claims [5]its design has made people lose parts of their toes. Two people have separately told Australian media they cut off a toe after catching it inside the chair leg. Fantastic Furniture said it was recalling their chair because the design of such metal chair may cause a hazard.
This weekend, Australia’s media reported that an 11-year-old boy had to have reconstructive surgery—but still lost the end of his toe—after catching it on a chair in October. His mother posted a warning on Facebook saying the "super dangerous" chair had cut his toe off clean.
A Sydney man said in October that his middle toe was sliced off after he caught it on the chair’s leg while chasing his young son. He is seeking compensation. Fantastic Furniture said customers could either return the chairs—which were on sale for A$39—or take free insert plugs which could be inserted inside the chair legs to make them safe.
5 Why did Fantastic Furniture call back its chairs?
6 What do we learn about the 11-year-old boy?
7 How did Fantastic Furniture react to the accidents?
选项
A、It replaced these chairs with safer ones.
B、It made apologies to all Australian victims.
C、It offered free spare parts to make chairs safe.
D、It gave compensation to Australian claimers.
答案
C
解析
题目询问家具公司对事故的反应。新闻结尾提到,公司免费提供塞子,塞到椅子脚里,增加椅子的安全系数,C“提供免费配件使椅子使用安全”概括了新闻内容,为本题答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3412700.html
相关试题推荐
[originaltext]A72-year-oldNepalesemanwhoisaboutthesizeofatoddler
[originaltext]Whenwesayolderpeopleshrink,wedon’tmeantheybecometi
[originaltext]Whenwesayolderpeopleshrink,wedon’tmeantheybecometi
[originaltext]Thereisacollectionofpositivehabitsandmindsetsthatma
[originaltext]Thereisacollectionofpositivehabitsandmindsetsthatma
[originaltext]Thereisacollectionofpositivehabitsandmindsetsthatma
[originaltext]M:Howwasyourfirstdayofschool?W:Itwasgreat.Ihadarea
[originaltext]M:Howwasyourfirstdayofschool?W:Itwasgreat.Ihadarea
[originaltext]W:Whatkindofqualitiesdoyoulookforinyourfriends?M:Il
[originaltext]W:Ihaveaveryimportantthingtoaskyou.DoyouspeakFrench?
随机试题
Thegunmen’sattackcaused[br][originaltext]Onepersonwaskilledandtwo
Ourbrainshavebeenprocessingsophisticatedinformationviaoursensesfor
WhichofthefollowingisNOTtrueaccordingtothepassage?[br]Whatismentio
[originaltext]W:Haveyouthoughtaboutthegapyearprogram?Idowanttogo,
某患者出现咳嗽,略发热,口微渴,脉浮微数。治疗应首选的方剂是A.升麻葛根汤 B
造成流感世界性大流行的原因是()。A.流感病毒分型多 B.流感病毒易发生变异
新生儿胃食管反流的护理措施不正确的是A.采用体位治疗 B.少量多餐 C.防止
共用题干某公司2011年度有关财务资料如下:
投资决策委员会的职责是制定()。 A.基金的投资计划B.基金的投资策略
根据预算法律制度规定,下列预算草案中,在本级人民代表大会批准前可以安排支出的有(
最新回复
(
0
)