首页
登录
职称英语
In London, over half of the homes built between 1919 and 1980 had one garage
In London, over half of the homes built between 1919 and 1980 had one garage
游客
2024-02-01
33
管理
问题
In London, over half of the homes built between 1919 and 1980 had one garage. But many are becoming needless. Between 2002 and 2012 the proportion of vehicles kept in garages at night dropped from 22% to 14% . This is in part because some households now have more cars than garage space. But it is also because big modern cars do not fit in older garages, says David Leibling, a transport expert. Few rust when left outside, and many are more difficult to steal: between 2003 and 2013 the number of vehicle being stolen in England and Wales fell 76% . Instead, garages now solve a different set of problems.
Householders unable to move to larger homes have taken to filling their garages with unnecessary and unwanted things. Some garages have been converted for aging parents for their convenience, says Paul Bishop, who runs a garage conversion company in Bedfordshire. Also, some young people unable or unwilling to leave home may have an option to live in the garage. In addition, a garage may be rented to young folks fond of music. It is, more often than not, an ideal place to freely play music.
However, many publicly owned garages lie empty. Of the 6,000 garages owned by Hackney council, around 40% are free. Over 3,000 garages owned by ten housing associations are unused and the land they take up is unfit for building homes upon, says Steve O’Connell, a councilor(议员)at the London Assembly. He thinks they could be turned into small offices. That has already happened in places such as Berlin.
Nevertheless converting garages can be troublesome, says Bill Hodgson of University College London. Few councils are enthusiastic enough to truly support the idea and put it into practice. A recent proposal to turn some garages in north London into shelters for the homeless has been rejected: councillors feared that local residents would not approve. Getting planning permission can be complex, and developing on local authority land is often faced with various kinds of problems. Like the garages themselves, these plans may be useless and abandoned. [br] What do we learn from the last paragraph?
选项
A、Few councilors are opposed to the conversion proposal.
B、Local residents permit the homeless to live in the garages.
C、The local authority agrees with the planning of garage conversion.
D、It is complicated to obtain the planning consent to the conversion.
答案
D
解析
事实细节题。本题考查最后一段的信息。定位句提到,获取规划许可是复杂的,D)中的complicated是原文中complex的近义词,且选项中的obtain the planning consent是原文中的getting planning permission的同义转述,故答案为D)。A)“很少有议员反对改造提议”与最后一段第二句相矛盾,原文提到,几乎没有委员会有足够的热情真正支持车库改造,故排除;B)“当地居民允许无家可归的人住在车库里”与最后一段第三句不符,原文提到,议员们担心当地居民会不同意,故排除;C)“地方当局同意车库改造计划”与最后一段末句不符,原文提到,这些规划可能会毫无用处并被放弃,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3412313.html
相关试题推荐
Therearebetween3,000and6,000publiclanguagesintheworld,andwemust
Therearebetween3,000and6,000publiclanguagesintheworld,andwemust
Therearebetween3,000and6,000publiclanguagesintheworld,andwemust
KentishTownRoadisaboringhighstreetinnorthLondon.Itcontainspound
KentishTownRoadisaboringhighstreetinnorthLondon.Itcontainspound
KentishTownRoadisaboringhighstreetinnorthLondon.Itcontainspound
[originaltext]M:WelcometoAl’sGarage.Whatseemstobetheproblem?W:Nopr
[originaltext]M:WelcometoAl’sGarage.Whatseemstobetheproblem?W:Nopr
[originaltext]M:WelcometoAl’sGarage.Whatseemstobetheproblem?W:Nopr
[originaltext]M:WelcometoAl’sGarage.Whatseemstobetheproblem?W:Nopr
随机试题
IfIsayIdon’tthinkmuchofthisbook,thismeansthat______.A、Ineverread
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13whicharebasedonReadingP
Insixteenth-centuryItalyandeighteenth-centuryFrance,waningprosperitya
Undergroundticketsareavailableatallundergroundstations.Ticketprices
儿童鼻出血最常见于()A.中鼻甲前端 B.鼻中隔前下部 C.下鼻
公司今年的每股收益是1元,分配股利0.3元/股,该公司利润和股利的增长率都是4%
晓颖是个诚实勤奋好学的好学生,这些特征属于()A.性格 B.能力 C.气质
济生肾气片除能温肾化气外,还能A.填精止遗 B.利水消肿 C.补肾强腰 D
对于非同一控制下,因追加投资导致长期股权投资由权益法转为成本法的(不构成一揽子交
下列施工现场文明施工措施中,属于管理措施的是( )。A.现场按规定设置标志牌
最新回复
(
0
)