首页
登录
职称英语
[originaltext] For shopaholics, the post-Christmas period means only one thi
[originaltext] For shopaholics, the post-Christmas period means only one thi
游客
2024-02-01
81
管理
问题
For shopaholics, the post-Christmas period means only one thing—sales! Across the country, prices are slashed on clothing, electronics, home furnishings and more, but London is the place for serious shopping and you can certainly pick up some amazing bargains. The sales start on Boxing Day—26th December, and continue to the month of January, but the keenest bargain hunters get there early to be first through the doors. In Oxford Street queues formed outside shops ahead of pre-dawn openings for the start of their sales. At Brent Gross, in north London, more than 100 people were queuing at 3:30 a. m. for the Next clothing store’s sale which began at 4 a. m. Some people even camped outside the shops to be first in the line. Some people are taking their friends shopping with them, and buying their Christmas presents in the sale—a practical but unromantic way of making sure you get the gift you really want. For a less exciting but less stressful shopping experience, online retailers are also getting in on the act with January sales of their own. The most organized of all are those who are already doing their present shopping for next Christmas, in the January sales!
Questions 16 and 18 are based on the passage you have just heard.
16. Why do people choose London for post-Christmas shopping?
17. When did the sales start?
18. What did people buy in the sales?
选项
A、Buy Christmas presents.
B、Shop online.
C、Buy presents for next Christmas.
D、All the above.
答案
D
解析
录音中明确提到一些人和朋友一起购物,并且在减价活动中买一些自己想要的圣诞礼物,故A正确;接下来一句…online retailers are also getting in on the act…说明一些人也在网上购物,故B正确;由录音最后一句可判断选项C也正确。因此本题答案为D选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3411715.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Tom,Iheardyoufailedthetennismatch.What’swrongwithyo
[originaltext]W:Tom,Iheardyoufailedthetennismatch.What’swrongwithyo
[originaltext]W:Tom,Iheardyoufailedthetennismatch.What’swrongwithyo
[originaltext]W:Tom,Iheardyoufailedthetennismatch.What’swrongwithyo
[originaltext]W:Ithinktheairinthecityisseriouslypolluted.Itishorri
[originaltext]W:Ithinktheairinthecityisseriouslypolluted.Itishorri
[originaltext]W:Ithinktheairinthecityisseriouslypolluted.Itishorri
[originaltext]W:Ithinktheairinthecityisseriouslypolluted.Itishorri
[originaltext]W:Ididn’texpectthedormitorytobesonoisy.Theremustbeso
[originaltext]W:Ididn’texpectthedormitorytobesonoisy.Theremustbeso
随机试题
Variationsamongstateinsurancelawscancauseproblemsforfamilies.I
Themorebooksyouread,______youbecome.A、themoreknowledgeB、themoreknowl
【B1】[br]【B3】[audioFiles]audio_eusm_j01_049(20099)[/audioFiles]elements此处应该填入一
西湖三面环山,湖区内有大量的寺庙、古塔(pagoda)、园林和人造岛,它是中国园林设计师的重要灵感来源。TheWestLakeissurrounded
[originaltext]We’regoingtostartourdiscussionofpoetryinWesternEuro
汉朝是中国历史上最重要的朝代之一。汉朝统治期间有很多显著的成就。它最先向其他文化敞开大门,对外贸易兴旺。汉朝开拓的丝绸之路通向了中西亚乃至罗马。各类艺术
下面有关低渗性缺水引起血压下降的原因中,最主要的是A.血管升压素分泌增加使细胞外
皮质醇增多症病人的饮食应满足A:高糖、低蛋白、高脂、高维生素、低钾、高钠 B:
所谓的“现代化”,是用高科技去保存一个民族最珍贵、最重要的东西,而不是适得其反地
可用于治疗阿米巴肝脓肿的药物是A.氯喹 B.奎宁 C.伯氨喹 D.乙胺嘧
最新回复
(
0
)