首页
登录
职称英语
[originaltext] Dozens of recording stars began gathering on a Hollywood stud
[originaltext] Dozens of recording stars began gathering on a Hollywood stud
游客
2024-02-01
69
管理
问题
Dozens of recording stars began gathering on a Hollywood studio Monday to add their voices to a song. They hoped to raise millions of dollars for Haitian earthquake relief. The words and music are updated version of we ’re the world, a song that raised at least $30 million for African 25 years ago. Lionel Richie who co-worked the first song with Michael Jackson is organizing the effort. The original producer Quincy Jones is using the same studio he used in 1985. Reporters and security surrounded Hanson Studios, hoping the arrival of stars on Monday afternoon. Smoky Robinson who sang on the original said the at least 100 singers asked to take part does not include any of the 45 stars from the previous version. Organizers have not said when the song might be ready for the world to hear.
3. Why did the singers meet in Hollywood?
4. Which of the following details about the news is NOT referred?
选项
A、The organizer is one of the co-writers of the first song.
B、Singers will use the same recording studio as in 1985.
C、The recording session is expected to last long.
D、Stars from the original version will take part.
答案
C
解析
信息明示题。由Lionel Richie who co—worked the first song with Michael Jackson is organizing the effort.可知,A符合文意。由The original producer Quincy Jones is using the same studio he used in 1985.可知,B符合文意。由include any of the 45 stars from the previous version.可知,D符合文意。故只有C在文中未提及,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3411359.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Californiaisinthemidstoftheworstdroughtonrecor
[originaltext](22)Californiaisinthemidstoftheworstdroughtonrecor
[originaltext]Considerthefactthatcropsgenerallyproduceseveralhundre
[originaltext]Thisletterishandwritten,anditisbyasurvivoroftheTi
[originaltext]Thisletterishandwritten,anditisbyasurvivoroftheTi
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]W:AreyouallreadyforChristmas?M:Areyoukidding?(8)Ihaven
[originaltext]W:AreyouallreadyforChristmas?M:Areyoukidding?(8)Ihaven
随机试题
【S1】[br]【S8】considerate→considerable两词意思不同,前者指“体谅的”,后者指“相当大(多)的”。
AntIntelligenceA)Whenwethinkofintelligentmemb
Lowlevelsofliteracy(读写能力)andnumeracy(计算能力)haveadamagingimpacton
Treesarethenatural________ofbirdsandinsects.A、habituationB、habitantC、h
Insidehissmalloffice,JimSedlakpicksthereceiverandlistensasworri
Researchershaveidentified1.4millionanimalspeciessofar—andmillionsre
Thesocialsciencesareflourishing.Aso
十面埋伏:韩信A.鸡鸣狗盗:春申君 B.指鹿为马:秦桧 C.口蜜腹剑:李林甫
A.医源性 B.牙源性 C.损伤性 D.血源性 E.腺源性边缘性颌骨骨髓
图示体系的自振频率(不计竖杆自重)为:
最新回复
(
0
)