首页
登录
职称英语
[originaltext] Yellow Pages advertising is directory advertising because it
[originaltext] Yellow Pages advertising is directory advertising because it
游客
2024-01-31
33
管理
问题
Yellow Pages advertising is directory advertising because it tells people where to go to get the product or service. It reaches prospects—people who already know they have a need for the product or service. Directory advertising is the only form of advertising that is actively consulted by prospects who need or want to buy something. Yellow Pages advertising is the most widely used form of directory advertising. It is the most universal of advertising medium. For some small business, the advertising is generated from local businesses. A Yellow Pages ad is the last step in the search for a product or service by a committed consumer. [16]The Yellow Pages are used primarily for comparison shopping.
Although the advertisement doesn’t have to attract the attention of an indifferent audience, it does have to stand out in a competitive environment. [17]The decision about which store to call or visit will be based on certain criteria, the size of the ad being the first. Larger ads get more attention than small ones. Other decision factors include convenience, range of products or services, and the reputation or image of the store. The most important feature of Yellow Pages advertising is the category system.
Certain information is critical to Yellow Pages ads including location, hours and graphics. [18]A recent development in directory advertising is the electronic Yellow Pages, a database accessed by computer.
16. What is the basic use for the Yellow Pages?
17. What is the most important design part of a Yellow Pages ad?
18. What is the latest invention in directory advertising?
选项
A、Convenience.
B、Range of the product.
C、The size of the ad.
D、The reputation and the image.
答案
C
解析
本题考查对细节的记忆,答案为C。符合短文听力“听到什么选什么”的解题原则。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3409085.html
相关试题推荐
[originaltext]M:You’renotlookingverycheerful.What’sthematterwithyou?
[originaltext]M:You’renotlookingverycheerful.What’sthematterwithyou?
[originaltext]M:You’renotlookingverycheerful.What’sthematterwithyou?
[originaltext]Asthecarindustrydevelops,trafficaccidentshavebecomeasfa
[originaltext]Asthecarindustrydevelops,trafficaccidentshavebecomeasfa
[originaltext]Asthecarindustrydevelops,trafficaccidentshavebecomeasfa
[originaltext][19]Aroundtheyear1000AD,somepeoplefromnorthwestIndiabe
[originaltext][19]Aroundtheyear1000AD,somepeoplefromnorthwestIndiabe
[originaltext]M:[13]It’sChineseNewYear’sEvetonight.Let’sgoandwatcha
[originaltext]M:[13]It’sChineseNewYear’sEvetonight.Let’sgoandwatcha
随机试题
Wecaninferfromthepassage______.[br]Asaharmlessrevenge,youmightcome
Weoftenthinkofagricultureasplantingseedsandharvestingcrops.Butma
Junglecountryisnotfriendlytoman,butispossibletosurvivethere.Yo
TheEndoftheCashEraInthespringAdamSmithwill
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
全球伤害死亡的首位死因是A.火灾 B.他杀 C.交通事故 D.医疗事故
下列关于医学常识的表述,正确的是:A.人际交往频率降低或人际关系紧张是心理亚健康
导致青春烦躁的主要原因是()A.体重 B.身高 C.第二性征和性能发
我国风景名胜区保护、利用和管理的法律依据是( )。A.《自然保护区条例》 B
最新回复
(
0
)