首页
登录
职称英语
[originaltext] Deep Springs is an American college. It is an unusual college
[originaltext] Deep Springs is an American college. It is an unusual college
游客
2024-01-31
63
管理
问题
Deep Springs is an American college. It is an unusual college. It is high in the White Mountains in California, not in a college town.
[19]The campus is a collection of old buildings, with no beautiful classrooms. The only college-like thing about Deep Springs is its library. Students can study from the 18,000 books 24 hours a day. The library is never crowded as [20]there are only 24 well-qualified male students at the college. In addition, there are only five full-time professors. These teachers believe in the idea of this college. They need to believe in it! They do not get much money. In fact, [21]their salaries are only $9,000 a year plus room and meals. The school gives the young teachers as well as the students something more important than money.
"There is no place like Deep Springs," says a second-year student from New York State. "Most colleges today are much the same, but Deep Springs is not afraid to be different." He says that students at his college are in a situation quite unlike in the other school.
Students are there to learn, and they cannot run away from problems. There is no place to escape to!
At most colleges, students can close their books and go to a film. They can go out to restaurants or parties. Deep Springs’ students have completely different alternatives. They can talk to each other or to their teachers. Another possible activity is to go to the library to study. They might decide to do some work. [22]The student who doesn’t want to do any of these activities can go for a walk in the desert. Deep Springs is far from the world of restaurants and cinemas! There is not even a television set on campus.
19. What do we learn about Deep Springs College from the passage?
20. What is the total number of students at Deep Springs College?
21. What does the speaker say about the teachers in the college?
22. What can students do in their spare time?
选项
A、It’s located in a college town.
B、It’s composed of a group of old buildings.
C、The classrooms are beautifully designed.
D、The library is often crowded with students.
答案
B
解析
从选项中的关键词college town,buildings,classrooms和library可以预测,该题是问某所学校的情况。原文说校园里有许多旧建筑物,因此选B。其他选项描述的内容与原文相悖。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3409067.html
相关试题推荐
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
[originaltext]Inthenextfewdecades,peoplearegoingtotravelverydiff
[originaltext]Inthenextfewdecades,peoplearegoingtotravelverydiff
[originaltext]Fortwenty-fiveyears,Iwasafull-timethief,specializing
[originaltext]Fortwenty-fiveyears,Iwasafull-timethief,specializing
[originaltext]"Gototheplaygroundandhavefun",parentswilloftensayt
[originaltext]"Gototheplaygroundandhavefun",parentswilloftensayt
[originaltext]Doyourememberatimewhenpeoplewerealittlenicerandge
[originaltext]Overtheyears,newtechnologieshavechangedfarming.Change
[originaltext]Overtheyears,newtechnologieshavechangedfarming.Change
随机试题
To:SeoYeonLeeFrom:MikeTurnerRe:WelcomeDearMs.Lee,Welcometoourco
Teachersbelievethatstudents’responsibilitywithlearningisnecessary.
Sportsandgamesmakeourbodiesstrong,【B1】______gettingtoofat,andkeep
WhatisthemostimportantreligiousdenominationinBritain?A、TheCatholicChur
什么是吉芬商品(Giffengood)、低档商品(Inferiorgood)
喜剧《悭吝人》的作者莫里哀的国籍是()A.意大利 B.德国 C.法国
危险源辨识方法中,专家调查法分为()。A.事故树分析法 B.德尔菲法 C.
对急性淋巴细胞性白血病的诊断有参考价值的细胞化学染色是A.过碘酸-雪夫反应 B
每张处方限于________名患者的用药:A.1 B.2 C.3 D.4
《企业安全生产费用提取和使用管理办法》(财企(2012)16号)明确规定了企业安
最新回复
(
0
)