首页
登录
职称英语
[originaltext] Until recently, a tomato was just a tomato. But now scientist
[originaltext] Until recently, a tomato was just a tomato. But now scientist
游客
2024-01-30
57
管理
问题
Until recently, a tomato was just a tomato. But now scientists have begun to change the genes of plants in biology laboratories. So now it is not as easy to know whether tomatoes you eat are pure tomatoes. That is true with many other vegetables and fruits people could find on the market.
Genetic engineering is the process of taking genes from one plant or animal and putting them into an other plant or animal. Scientists use the process to increase the nutrients a food contains. However, this new genetic engineering technology has raised a lot of questions among people.
[21]The United States Food and Drug Administration (FDA) is responsible for deciding how foods must be described when they are sold to the customers. The FDA says people who buy human foods produced by new kinds of plants must be told if there are any safety problems. It also says people must be told what nutrients the foods contain.
There are, however, times when more information about a new food product would be helpful to certain people. Some foods are not a safety threat, but do bring effects to people in unusual ways. For example, [22]after eating the food, they may develop red spots on their skin in a few hours, or have trouble in breathing or have a sick stomach.
20 In what way might fruits and vegetables nowadays be different from those before?
21 What is the FDA responsible for deciding?
22 What may happen to people after eating certain food?
选项
A、They become more mature in a shorter time.
B、They might be of different genes from their ancestors.
C、They are much more nutritious with better taste.
D、They might take a totally different look than before.
答案
B
解析
短文开篇即介绍现在的西红柿未必是以前人们所食用的西红柿。而很可能是实验室的转基因产品;接着说市面上许多蔬菜水果的情况也是如此。B是对原文change the genes of plants的同义改写,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3407348.html
相关试题推荐
[originaltext]AccordingtonewresearchbyBritishscientists,teenswhodo
[originaltext]AccordingtonewresearchbyBritishscientists,teenswhodo
[originaltext]Singaporehastopped131citiesgloballytobecometheworld’
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]M:Ouch,howcanthesandbesohotwhenthewater’sstillcold?
[originaltext]M:ThatisitIknowthatitissmallerthanyouwanted,butiti
[originaltext]M:ThatisitIknowthatitissmallerthanyouwanted,butiti
[originaltext]M:ThatisitIknowthatitissmallerthanyouwanted,butiti
[originaltext]W:Excuseme,wherecanIfindtheseriesHairyPotter?Ihavebe
随机试题
Oneanalystoftheliquorindustryestimatedthatthisyearafewliquorstores
Somescientistsarethinkingtwiceaboutdoingorreportingcertainresearc
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledSh
Almost150yearsafterphotovoltaic(光电的)cellsandwindturbines(涡轮机)w
随着我国建筑市场的健康发展,建筑行业已经成为我国经济发展的支柱产业,建筑安全生产
证券公司、证券投资咨询机构可以通过( )等公众媒体对证券投资顾问业务进行广告宣
()是指基金从业人员不应泄露或者披露客户和所属机构或者相关基金机构向其传达的信
X线检查肺动脉高压表现是A.右下肺动脉干扩张 B.双肺纹理增多 C.右心室肥
下列关于本公文标题的说法,错误的是:() A.公文标题中的书名号使用有误,
为证明借款人的偿贷能力,银行可接受的收入或财产证明有()。A:过去3个月的工资单
最新回复
(
0
)