首页
登录
职称英语
[originaltext] In many businesses, computers have largely replaced paperwork
[originaltext] In many businesses, computers have largely replaced paperwork
游客
2024-01-30
63
管理
问题
In many businesses, computers have largely replaced paperwork, because they are fast, flexible, and do not make mistakes. Many banks advertise that their transactions are "untouched by human hands" and therefore safe from human temptation. Obviously, computers have no reason to steal money. But the growing number of computer crimes shows they can be used to steal.
Computer criminals don’t use guns. And even if they are caught, it is hard to punish them because there are no witnesses and often no evidence. A computer cannot remember who used it: it simply does what it is told. A clerk at a New York bank used a computer to steal more than $1,500,000,000 in just four years. No one noticed this theft because he moved the money from one account to another. Each time a customer he had robbed questioned the balance in his account, the clerk claimed a computer error, then replaced the missing money from someone else’s account. This clerk was caught only because he was a gambler. When the police broke up an illegal gambling operation, his name was in the records.
Most computer criminals have been minor employees. Now police wonder if this is "the tip of the iceberg." As one official says, "I have the feeling that there is more crime out there than we are catching. What we are seeing now is all so poorly done. I wonder what the real experts are doing—the ones who know how a computer works."
22 Why do many banks claim that their transactions are safe?
23 Why is it difficult to punish computer criminals?
24 How did the New York bank clerk cover up his crime?
25 What are the police officials concerned about?
选项
A、Laws about computer crimes are imperfect.
B、There are many potential criminals hiding in the bank.
C、Computer crimes committed by minor employees exist widely.
D、Computer crimes committed by real computer experts exist widely.
答案
D
解析
短文结尾处提到警方担忧的是那些了解电脑工作原理的电脑专家,D与此相符,故为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3405580.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolat
[originaltext](19)TheInternetbeganinthe1960sasasmallnetworkofac
[originaltext](19)TheInternetbeganinthe1960sasasmallnetworkofac
[originaltext]PamelaRoyalandherpartnerEdithClarkaretheownersofth
[originaltext]PamelaRoyalandherpartnerEdithClarkaretheownersofth
[originaltext]W:Youdon’tlookwell.Maybeyoushouldtakethedayofffromwo
[originaltext]W:Youdon’tlookwell.Maybeyoushouldtakethedayofffromwo
[originaltext]W:Youdon’tlookwell.Maybeyoushouldtakethedayofffromwo
[originaltext]W:Hello,thisisMaryspeaking.M:Hi,Mary.ThisisOwen.W:Ah
[originaltext](5)Havingjustdepartedthereddish-lookingdwarfplanetPlu
随机试题
MostAmericansspendmostoftheirleisuretimewiththemassmedia.Inaddi
Thefirstmoderndigitalcomputersweredevelopedinthe1940sformilitary
Thefightforthe$800billionU.S.groceryindustryhasjustbegun.Amazo
定单纯扩散方向和通量的驱动力是:A.通道特性 B.溶解度 C.化学梯度 D
在进行农田浸没预测时,壅水前的地下水位应采用()的多年平均水位。A.丰水期
指导与管理项目工作的输出不包括()A.工作绩效数据 B.经核实的成果 C.
女性,45岁,因高血压2年来门诊。体检:BP22.6/13.3kPa(170/1
QDII基金份额的认购程序不包括()。A.开户 B.认购 C.确认
( )是指违反法律、法规、交易所规则、公司内部制度、基金合同等导致公司可能遭受
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
最新回复
(
0
)