首页
登录
职称英语
[originaltext] Americans think a great deal about time. They constantly refe
[originaltext] Americans think a great deal about time. They constantly refe
游客
2024-01-29
56
管理
问题
Americans think a great deal about time. They constantly refer to time and the value of keeping busy. From childhood, they learn to value time, and[23]their language reflects this preoccupation with it As children, they are taught to be on time for events and to do work on time. They learn that the price of committing a crime is to do time in prison. When they are having a good time, they say that time flies; they say sadly of someone who is dying that he is living on borrowed time. From the time of its beginning, American English has reflected this preoccupation with time. Nowhere can this sense of time be seen more clearly than in the working place. Working Americans are bound to the clock. It is a commonly held belief that one should balance work against a set time, for example an 8 hour day or a 40 hour week. Anything over these time limits is overtime, and the worker should receive more money per hour for work done during overtime. Time during nonworking hours is also considered very precious. Some Americans feel they have a love/hate relationship with time. They love the comforts that progress has brought through work,[25]but they hate the bondage to the clock and the pressures of a time-oriented society. There is little doubt that many Americans feel they have become servants of the clock.
23. What does the speaker say about American English?
24. What will Americans commonly agree on according to the passage?
25. What do Americans dislike about their time-oriented society?
选项
A、One should be compensated for working overtime.
B、One should have a detailed daily plan on his work.
C、It’s hard to balance work and family in today’s society.
D、Time during nonworking hours is not very precious.
答案
A
解析
A中的be compensated是对原文receive more money的近义转述。D与原文意思相反,B、C均未提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3404454.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Californiaisinthemidstoftheworstdroughtonrecor
[originaltext](22)Californiaisinthemidstoftheworstdroughtonrecor
[originaltext]Thisletterishandwritten,anditisbyasurvivoroftheTi
[originaltext]Thisletterishandwritten,anditisbyasurvivoroftheTi
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]W:AreyouallreadyforChristmas?M:Areyoukidding?(8)Ihaven
[originaltext]W:AreyouallreadyforChristmas?M:Areyoukidding?(8)Ihaven
[originaltext]Anyideawhattheworld’sbestknownEnglishlanguageis?Bef
随机试题
MesaVerdeisthecenteroftheprehistoricAnasaziculture.Itislocatedin
Thechair______youaresittingismadeofwood.A、thatB、whichC、whatD、onwhic
Whytheauthorsays"cyberspacemirrorstherealworld"?[br]"Fillingtheblank
Lowself-esteempopsupregularlyinacademicreportsasanexplanationfora
Atthemomentsheis_________thevolleyballmatchbetweentheJapaneseteamand
网络犯罪cybercrime
Whenitcomestousingtechnologytopromoteeducation,theprevailingwisdo
职业病是指企业、事业单位和个体经济组织的劳动者在职业活动中,因接触粉尘、放射性物
(2021年真题)根据《民法典》的相关规定,下列关于继承权的表述,错误的是(
根据《工程咨询成果质量评价办法》,对工业项目可行性研究报告的多方案比选情况进行评
最新回复
(
0
)