首页
登录
职称英语
[originaltext](19)The first modern digital computers were developed in the 1940
[originaltext](19)The first modern digital computers were developed in the 1940
游客
2024-01-29
32
管理
问题
(19)The first modern digital computers were developed in the 1940s for military purposes that arose during World War Ⅱ. These computers filled entire rooms, and with rates of a few thousand calculations per second, they took hours to perform complex mathematical operations. In the 1970s, the first personal computers were sold. Fitting on a desktop, they are exponentially faster and more powerful than the computers that had once filled large room. (20)They were also affordable to individual consumers, which made it possible for many people to use them for personal, business and academic needs. By the mid-1990s, laptop computers able of millions of calculations per second had been developed. Currently, nearly half of the American homes have a personal computer, and businesses have come to rely on computers for nearly every function.
Now that computers are small, powerful, cheap, and affect every part of our lives, (21)the next step will be the formation of a network connecting all of these computers to each other. On this network, which some people are calling the information highway, great changes take place every day. The changes to society will be as revolutionary as those of the Industrial Age and the Renaissance. Not only will people shop and conduct business through their computers, but they will also engage with every type of human activity, from reading to simply hanging with friends. Computer networks will bring many benefits in the areas of business, education, and social interaction, producing widespread sharing of knowledge, wealth and the worldwide cultural renewal.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19.When were the first modern digital computers developed?
20.Why could many people use personal computers?
21.What’s the next step for computers?
选项
A、The improvement of computers’ performance.
B、The formation of a network.
C、The expansion of marketing channels.
D、The improvement of its after-sales service.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3403859.html
相关试题推荐
[originaltext]Ifyouaresomeonewhotendstofocusonthenegative,[19]th
[originaltext]Ifyouaresomeonewhotendstofocusonthenegative,[19]th
[originaltext]Requestingsomeone’sbusinesscardisastraightforwardproce
[originaltext]Requestingsomeone’sbusinesscardisastraightforwardproce
[originaltext]AfellowhadjustbeenhiredasthenewCEO(ChiefExecutive
[originaltext]Ifyouaresomeonewhotendstofocusonthenegative,thinkin
[originaltext]Ifyouaresomeonewhotendstofocusonthenegative,thinkin
[originaltext]Ifyouaresomeonewhotendstofocusonthenegative,thinkin
[originaltext]Requestingsomeone’sbusinesscardisastraightforwardproces
[originaltext]Requestingsomeone’sbusinesscardisastraightforwardproces
随机试题
Areyouworriedabouttherisingcrimerate?Ifyouare,thenyouprobablyk
Olderpeoplecanquicklybecomedispiritedanddepressedby______illness.A、chr
WelcometoStratford-upon-Avon,homeof
根据我国《著作权法》的规定,下列可以作为作者的是( )。A.微软机器人小冰
A.新生儿 B.10个月 C.8个月 D.1周岁左右 E.1周岁以后如果
学校各群体所具有的思想观念和行为方式是学校文化的( )。A.特征 B.表象
母乳中的乙型乳糖可抑制肠道中A:乳酸杆菌的生长 B:变形杆菌的生长 C:大肠
由于工资提高而引起的通货膨胀属于()A.需求拉动的通货膨胀 B.成
患者,男,56岁,诊断为病毒性乙型肝炎。实验室检查:HbeAg(+),HBV-D
下列不属于横道图优点的是()。A.能够较为准确的反映各工作之间的逻辑关系
最新回复
(
0
)