首页
登录
职称英语
[originaltext]M: When I say I live in Sweden, people always want to know about
[originaltext]M: When I say I live in Sweden, people always want to know about
游客
2024-01-29
68
管理
问题
M: When I say I live in Sweden, people always want to know about the seasons.
W: The seasons?
M: Yeah, you know how cold it is in winter? What is it like when the days are so short?
W: So what is it like?
M: Well, it is cold , very cold in winter. Sometimes it is cold as 26 degrees below centigrade. And of course when you go out, you’ll wrap up warm. But inside in the houses it’s always very warm, much warmer than at home. Swedish people always complain that when they visit England, the houses are cold even in the good winter.
W: And what about the darkness?
M: Well, yeah, around Christmas time there’s only one hour of daylight, so you really looks forward to the spring. It is sometimes a bit depressing. But you see the summers are amazing, from May to July in the North of Sweden the sun never sets. It’s still light in the midnight. You can walk in the mountains and read a newspaper.
W: Oh, yeah, the land of the midnight sun.
M: Yeah, that’s right, but it’s wonderful. You won’t stay up all night. And the Swedes makes most of it often they started work earlier in summer and then leave at about 2 or 3 in the afternoon, so that they can really enjoy the long summer evenings. They’d like to work hard, but play hard, too. I think Londoners work longer hours, but I’m not sure this is a good thing.
Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
12. What do we learn about the man from the conversation?
13. What do Swedish people complain about when they visit England in winter?
14. How does the man describe the short hour of daylight around Christmas in Sweden?
15. What does the man say about the Swedish people?
选项
A、Delightful.
B、Painful.
C、Depressing.
D、Refreshing.
答案
C
解析
信息明示题。由It is sometimes a bit depressing可知,这位男士认为那段时间是很令人沮丧的,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3402949.html
相关试题推荐
[originaltext]M:(8)Thatwasmylasteconomicslectureoftheweek.Andherei
[originaltext]M:Hi,Jane.Howiseverythinggoing?W:Sofarsogood.I’vejus
[originaltext]M:(8)Thatwasmylasteconomicslectureoftheweek.Andherei
[originaltext]M:(8)Thatwasmylasteconomicslectureoftheweek.Andherei
[originaltext]W:Mr.Green,whatdoyouthinkmakesasuccessfulnegotiator?M:
[originaltext]W:Mr.Green,whatdoyouthinkmakesasuccessfulnegotiator?M:
[originaltext]W:Mr.Green,whatdoyouthinkmakesasuccessfulnegotiator?M:
[originaltext]M:(8-1)Ibetyou’relookingforwardtotheendofthismonth,a
[originaltext]M:(8-1)Ibetyou’relookingforwardtotheendofthismonth,a
[originaltext]M:(8-1)Ibetyou’relookingforwardtotheendofthismonth,a
随机试题
Mrs.Cookwasborninashopkeeper’sfamily.Herfatherhadseveralshopsin
Somepeopleprefertoworkforthemselvesorownabusiness.Othersprefert
[originaltext]Scientistssaysharkshavelivedintheworld’soceansformi
[originaltext]Formanyyears,peopleinAmericancitieshavedependedonfa
[originaltext]M:Goodmorning,DoctorAlbert.W:Goodmorning.MayIhaveyour
下面哪一项不属于城镇污水排水系统的主要组成部分?()A.室内卫生设备 B.
在网络计划中,工作N最早完成时间为第17天,持续时间为5天。该工作有三项紧后工作
B证券公司前员工李某,多次利用自己掌握的计算机知识,破解密码登入A基金公司的信息
零次文献是指未经过任何加工的文献。一次文献是指以作者本人的研究或研制成果为依据而
某高速公路桥跨越的河流为Ⅱ类水体,下列说法错误的有( )。A.桥面设置雨水收集
最新回复
(
0
)