首页
登录
职称英语
[originaltext] Almost everyone suffers from a headache occasionally. But som
[originaltext] Almost everyone suffers from a headache occasionally. But som
游客
2024-01-28
71
管理
问题
Almost everyone suffers from a headache occasionally. But some people suffer from repeated, frequent headaches.(19)A headache is important because it can be the first warning of a serious condition that could probably be controlled if discovered early. If a person removes the warning, day after day, with a painkiller, he or she may pass the point of easy control. The professional name for covering up a symptom is "masking".(20)A headache specialist once said, "Masking symptoms is not the best way of treatment. Sometimes it is wiser to stand still than to advance in darkness. " A headache often interferes needlessly with normal, happy living. The employee with a headache does less work. In a flash of temper he or she may upset fellow workers or customers, causing a direct or indirect loss to the organization. The mother with a headache suffers and disturbs the family. She upsets her husband and children. Rest, quiet, and fresh air stop many common headaches.(21)Lying down and possibly falling asleep may help. One can often handle tension headaches by rubbing and pressing back neck muscles. Heat from an electric pad or a warm bath can also help. Because hunger may be overlooked as a headache source, one must make a habit of regular meals. If a meal must be postponed for more than an hour, a snack helps to avoid a hunger headache.
19. Why does the speaker say a headache is important?
20. What do specialists suggest we do with headaches?
21. What does the speaker say helps relieve the symptoms of common headaches?
选项
A、Reduce our workload.
B、Control our temper.
C、Use painkillers for relief.
D、Avoid masking symptoms.
答案
D
解析
短文中提到,专家认为不应该使用止痛药来缓解头痛,这样反而遮掩了某些症状,与其在不知情的情况下盲目行动,不如先不采取行动,故D)是答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3402066.html
相关试题推荐
[originaltext]Somepeoplethinkthatthebesttimetobeginstudyingaforei
[originaltext]Somepeoplethinkthatthebesttimetobeginstudyingaforei
[originaltext]TheaverageAmericanwillmove13timesinhislifetimeandm
[originaltext]TheaverageAmericanwillmove13timesinhislifetimeandm
[originaltext]Cattlehaveservedhumanitysinceprehistoricdaysasbeastso
[originaltext]W:Bob,willyoutellmesomethingaboutthenewintelligenthous
[originaltext]W:Bob,willyoutellmesomethingaboutthenewintelligenthous
[originaltext]W:Mr.Hiller.Isthenumberofcomplaintsincreasingordecreasi
[originaltext]W:Mr.Hiller.Isthenumberofcomplaintsincreasingordecreasi
[originaltext]W:Mr.Hiller.Isthenumberofcomplaintsincreasingordecreasi
随机试题
NipponexElectricsTokyo,Japan27August,2014AmperliteLtd146O’LearySt
BaltimoreLanguageInstitute300LightStreet,Baltimore,Maryland21202Tel:
Whenyouspeakonthetelephone,youcannotuseyourfacial(面部的)expression,e
Itiseasiertonegotiateinitialsalaryrequirement.Becauseonceyouarei
四君子汤的功用是A.健脾和胃 B.益气补中 C.健脾养胃 D.益气健脾
A.己糖激酶法B.葡萄糖氧化酶法C.尿酮体D.全血乳酸E.胰岛素抗体血糖测定的参
某变电站进行扩容,则在对变压器进行投运送电时,应对变压器进行()次冲击。5$;$
高尔夫球运动刚刚兴起时,有个奇怪现象:几乎所有的高尔夫球手都喜欢用旧球,特别是有
下列关于车辆购置税的说法中,正确的是()。A.车辆购置税以购置的所有车辆为课税
关于“脂肪酸β氧化”过程的叙述,正确的是 A.脂肪酸β氧化过程是在细胞质进行的
最新回复
(
0
)