首页
登录
职称英语
[originaltext] Hetty Green was a very spoiled, only child. She was born in M
[originaltext] Hetty Green was a very spoiled, only child. She was born in M
游客
2024-01-28
61
管理
问题
Hetty Green was a very spoiled, only child. She was born in Massachusetts, USA in 1835. Her father was a millionaire businessman. Her mother was often ill, and so from the age of two her father took her with him to work and taught her about stocks and shares. At the age of six she started reading the daily financial newspapers and opened her own bank account. Her father died when she was 21 and she inherited 7. 5 million dollars. She went to New York and invested on Wall Street. Hetty saved every penny, eating in the cheapest restaurants for 15 cents. She became one of the richest and most hated women in the world. At 33 she married Edward Green, a multi-miUionaire, and had two children, Ned and Sylvia. Hetty’s meanness was well-known. She always argued about prices in shops. She walked to the local grocery store to buy broken biscuits which were much cheaper, and to get a free bone for her much loved dog. Once she lost a two-cent stamp and spent the night looking for it. She never bought clothes and always wore the same long, ragged black skirt. Worst of all, when her son, Ned, fell and injured his knee, she refused to pay for a doctor and spent hours looking for free medical help. In the end Ned lost his leg. When she died in 1916, she left her children 100 million dollars. Her daughter built a hospital with her money.
22. What do we learn about Hetty Green as a child?
23. How did Hetty Green become rich overnight?
24. Why was Hetty Green much hated?
25. What do we learn about Hetty’s daughter?
选项
A、She invested in stocks and shares on Wall Street.
B、She learned to write for financial newspapers.
C、She developed a strong interest in finance.
D、She tenderly looked after her sick mother.
答案
C
解析
短文开头提到,海蒂·格林从小娇生惯养,父亲是百万富翁,母亲经常生病,父亲经常教她做股票生意,她六岁时就喜欢阅读金融日报。由此可知,她从小就对金融产生了浓厚的兴趣,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3402012.html
相关试题推荐
[originaltext]MyfatherwokemeupearlyonemorningwhenIwasfourteen,a
[originaltext]MyfatherwokemeupearlyonemorningwhenIwasfourteen,a
[originaltext]Didyouknowthatthere’sakindofbirdthatcansew?Thisb
[originaltext]OnehundredandthirteenmillionAmericanshaveatleastone
[originaltext]OnehundredandthirteenmillionAmericanshaveatleastone
[originaltext]Anearthquakemeasuring6.7ontheRichterscalehashitnort
[originaltext]Anearthquakemeasuring6.7ontheRichterscalehashitnort
[originaltext]WhenthetopU.S.oilcompaniesannouncedhugeincreasesinp
[originaltext]Inastatement,theUSpresidentsaysheistakingtheaction
[originaltext]Inastatement,theUSpresidentsaysheistakingtheaction
随机试题
Ihavetoget______aboutthesubjectbeforeIwritethepaper.A、alittlemorein
100mphgalescausechaos【76】Strongwinds,whichat
Wecontinuetosharewithourremotestancestorsthemosttangledandevasive
Throughoutallagesmanhasalwayscarvedcolossal(巨大的)figuresoutofston
Thedrinkwaspackagedinchampagnebottlesandwasbeing______astherealstu
A.灯泡受到的磁力方向竖直向下 B.灯泡受到的磁力方向竖直向上 C.灯泡受到
集合资产管理业务中客户的权利有()。A:知情的权利 B:根据集合资产管理合同的
期现套利是通过利用期货市场和现货市场的不合理价差进行反向交易而获利。( )
下列各项中,一般属于约束性固定成本的有( )。A.高新科技研发保险费用 B.
2017年3月,甲劳务派遣公司与乙公司签订劳务派遣协议,将张某派遣
最新回复
(
0
)